reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Ja tez mam co tydzien ale czasmi w piątek -poniedziałek albo we wtorki ...zalezy jak mi pasuje!:tak:
Pani mnie dziś poinformowała że mam niestosować sie do tej listy instrukcyjnej :szok: którą od niej dostałam....bo znowu będzie że nie zdążymy. Mam dzwonić natychmast jak tylko stwierdzę że to już...:-) Boją sie chyba że pójdzie szybciej niż z Ernim.... a teraz jeszcze nie mieszkam w centrum - więc prawdopodobieństwo jest duże że nie będą na czas....:-p a poza tym kazała mi wszystko jeszcze raz sprawdzić do porodu w domu...:rofl2: bo tą opcje chyba najbardziej biorą pod uwagę....

Aniu czyli rodzisz w domu:happy2: przynajmniej bedziemy na bieżąco :tak:;-):-)
Carinio jesli się da to zaczekaj te pare dni:tak:

Aneta żyjesz?Jak ci idzie?:sorry2:

dobrej nocki moje panie...

witam Wieczorowo....

Dzisiaj znów praca...Coprawda na 13.55, ale oczywiście od rana gonitwa, bo to zawieź dziewczynki, potm zakupy,sprzątanie i obiadek:) No i na lekcje:) pierwszaki mam, więc człowiek musi być kreatywny...:))))
No i wpadło mi jeszcze kilka godzinek opieki na rolkach i basenie:) tylko nogi do d...mi wchodzą;)

Carinio mi się właśnie wydaje, że to musiał być czop! Nie zawsze jest z krwią...No to już niebawem urodzisz...Ja 12 h po wypadnięciu czopa już tuliłam Majeczkę:)

Nie wiem czy zauważyłyście...Twigless już urodziła:)
Twigless serdeczne gratulki:)))) Jak malutka będzie mieć na imię??

Hejka....

Pauka to super że wszystko idzie w dobrym kierunku a ty tryskasz znowupozytywną energią! Tak trzymaj....:tak::-)
Carinio ja mam poród zarezerwowany w nowootwartym centrum w Bredzie Geboortecentrum Origine Breda - Verloskundigen Etten-Leur tyle że chcieć tam urodzic a dojechać na czas to jest właśnie sztuka które moje polożne ze mną wykonać niemogą....:-D dlatego sie od razu nastawiły że pewnie znowu tak nam se poukłada i urodzę w domu... Po prostu wolą dmuchać na zimne....:-p

Ja poprasowałam - rozwiozłam do klientek, wzięłam prysznic...i znowu sie bycze...

reklama
Twiggless....

Z radością przyjęliśmy wiadomość o
narodzinach synka Tymoteusza
Gratulujemy z całego serca...

p.s. Czekamy na foteczki!:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry