reklama
Ja tez mam co tydzien ale czasmi w piątek -poniedziałek albo we wtorki ...zalezy jak mi pasuje!
Pani mnie dziś poinformowała że mam niestosować sie do tej listy instrukcyjnej
którą od niej dostałam....bo znowu będzie że nie zdążymy. Mam dzwonić natychmast jak tylko stwierdzę że to już...:-) Boją sie chyba że pójdzie szybciej niż z Ernim.... a teraz jeszcze nie mieszkam w centrum - więc prawdopodobieństwo jest duże że nie będą na czas....
a poza tym kazała mi wszystko jeszcze raz sprawdzić do porodu w domu...
bo tą opcje chyba najbardziej biorą pod uwagę....

Pani mnie dziś poinformowała że mam niestosować sie do tej listy instrukcyjnej
którą od niej dostałam....bo znowu będzie że nie zdążymy. Mam dzwonić natychmast jak tylko stwierdzę że to już...:-) Boją sie chyba że pójdzie szybciej niż z Ernim.... a teraz jeszcze nie mieszkam w centrum - więc prawdopodobieństwo jest duże że nie będą na czas....
a poza tym kazała mi wszystko jeszcze raz sprawdzić do porodu w domu...
bo tą opcje chyba najbardziej biorą pod uwagę....a co Ci każą Aniu sprawdzać?
No do porodu zestaw...i czy łóżko mam już podniesione....

karola82_82
mama slicznego Michałka
Aniu czyli rodzisz w domu
przynajmniej bedziemy na bieżąco
;-):-)
Carinio jesli się da to zaczekaj te pare dni
Aneta żyjesz?Jak ci idzie?
dobrej nocki moje panie...
przynajmniej bedziemy na bieżąco
;-):-)Carinio jesli się da to zaczekaj te pare dni

Aneta żyjesz?Jak ci idzie?

dobrej nocki moje panie...
witam Wieczorowo....
Dzisiaj znów praca...Coprawda na 13.55, ale oczywiście od rana gonitwa, bo to zawieź dziewczynki, potm zakupy,sprzątanie i obiadek
No i na lekcje
pierwszaki mam, więc człowiek musi być kreatywny...
)))
No i wpadło mi jeszcze kilka godzinek opieki na rolkach i basenie
tylko nogi do d...mi wchodzą
Carinio mi się właśnie wydaje, że to musiał być czop! Nie zawsze jest z krwią...No to już niebawem urodzisz...Ja 12 h po wypadnięciu czopa już tuliłam Majeczkę
Nie wiem czy zauważyłyście...Twigless już urodziła
Twigless serdeczne gratulki
))) Jak malutka będzie mieć na imię??

Dzisiaj znów praca...Coprawda na 13.55, ale oczywiście od rana gonitwa, bo to zawieź dziewczynki, potm zakupy,sprzątanie i obiadek
No i wpadło mi jeszcze kilka godzinek opieki na rolkach i basenie
Carinio mi się właśnie wydaje, że to musiał być czop! Nie zawsze jest z krwią...No to już niebawem urodzisz...Ja 12 h po wypadnięciu czopa już tuliłam Majeczkę
Nie wiem czy zauważyłyście...Twigless już urodziła
Twigless serdeczne gratulki

Hejka....
Pauka to super że wszystko idzie w dobrym kierunku a ty tryskasz znowupozytywną energią! Tak trzymaj....
:-)
Carinio ja mam poród zarezerwowany w nowootwartym centrum w Bredzie Geboortecentrum Origine Breda - Verloskundigen Etten-Leur tyle że chcieć tam urodzic a dojechać na czas to jest właśnie sztuka które moje polożne ze mną wykonać niemogą....
dlatego sie od razu nastawiły że pewnie znowu tak nam se poukłada i urodzę w domu... Po prostu wolą dmuchać na zimne....
Ja poprasowałam - rozwiozłam do klientek, wzięłam prysznic...i znowu sie bycze...
Pauka to super że wszystko idzie w dobrym kierunku a ty tryskasz znowupozytywną energią! Tak trzymaj....
:-)Carinio ja mam poród zarezerwowany w nowootwartym centrum w Bredzie Geboortecentrum Origine Breda - Verloskundigen Etten-Leur tyle że chcieć tam urodzic a dojechać na czas to jest właśnie sztuka które moje polożne ze mną wykonać niemogą....
dlatego sie od razu nastawiły że pewnie znowu tak nam se poukłada i urodzę w domu... Po prostu wolą dmuchać na zimne....
Ja poprasowałam - rozwiozłam do klientek, wzięłam prysznic...i znowu sie bycze...
reklama