• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
a ja jeszcze dodam ze na autostradach robia tez tak ze jajkiem rzucaja w samochod, bron boze nie uzywajcie wtedy spryskiwacza bo cala szyba bedzie biala i bedziecie musieli sie zatrzymac a wtedy nie wiadomo co sie stanie....

Co to za news???? :nerd:

Iguana, bardzo fajna strona! nasze coreczki tez nie naleza do najwiekszych zarlokow. POmaga to, ze zawsze jemy razem przy stole, kazdy posilek, nigdy im nie dajemy jesc w trakcie ogladania bajki itd., nie biegamy za nimi z jedzeniem-jesli maja na cos ochote, moga to zjesc, ale przy stole. Wydaje sie, ze wlasnie wtedy mniej zjedza, ale konsekwencja naprawde czyni cuda :tak:
za warzywami nie przepadaja, Marys zawsze mowi: Mamo, bede lubila warzywa, jak bede duza :-D my bardzo duzo jemy warzyw, na razie wazne jest dla mnie to, ze one widza, ze to jest cos pysznego i ze my to jemy. wierze, ze z czasem sie przekonaja. lubia jedynie ogorki i fasolke szparagowa. no i oczywiscie ziemniaczki ;-). czasem kalafior i soczewice, ale musza byc zmielone w zupie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Iguana rzeczywiście super strona :) fajne artykułu i wogóle wogóle.. :) może się dowiem jak oduczyć od cyca hehe..

Sencilla strasznie mi się podoba to co napisałaś o dzieciach i ich jedzeniu. Rewelacja !! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry