Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Córka wczoraj wybrała się z koleżanką na jakieś ćwiczenia (podobno odchudzające) i dziś ta koleżanka przyjdzie do nas z rewizytą - też na pizzę.
...
zeby nie zapeszyc bol plecow jak by troche zelzal ale goraczka sie nadal utrzymuje. Goraco mi i poce sie jak swinia a do tego smierdze ze
nie wiem jak ten moj wytrzymuje ze mna w lozku, jednak milosc zaglusza wszystkie zmysly 
moze na drugi tydz. wyskoczymy

ale z mamą na szybkie zakupy Mnie tez wczoraj cała szyja bolała Dziś spałam na swojej poduszce ortopedycznej i już dobrzeNo właśnie wczoraj była w domu "pogadanka" na ten temat....He he zawsze fascynują mnie takie osoby...)) ćwiczenia odchudzające a pizza pewnie dietetyczna;-)
, co nie przeszkadza jej wiecznie się odchodzać równocześnie jedząc ogromne ilości majonezu...Aaaaaa no i zapodam wam super-hilarious filmik, zapraszamy Holedrow do Polski na Euro 2012 !
Szymon na żywo - EURO 2012 - zapraszamy Holendrów - YouTube
Usmialam sie po pachy ;D ide robic te racuchy ;p groetjes laski !
. W ogóle, co do pracy w tutejszych fast foodach, to ja tych ludzi nie widzę w PL. Pracowałam kiedyś w Macu i powiem Wam, że zapieprz ostry, drą się o byle co (przynajmniej u mnie tak było) i robi się 100 cheesburgerów na sekundę. Tutaj to nie dość, że otwierają jak im pasi, to się czeka na jedną kanapkę i lody chyba z 15 minut. A Wilders gada, że Polacy zabierają Holendrom pracę na szklarniach itd. Już widzę, jak oni z takim podejściem wyrabiają normy i pracują po 12h. Zaznaczam, że w polskim Macu, też się robi czasem z 12h.Kochana, przy pierwszym dziecku to raczej nie spodziewaj się, że poczujesz ruchy przed 20 tygodniem, choć rożnie to bywa.Zaczynam dzis 15 tydz i tak sie zastanawiam kiedy poczuje dzidzi bo jak narazie nic :-(