Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

w sumie powiedziala ze moze mnie juz nie planowac na grafiku ale to tez juz zadnej kasy nie dostane
no i jak nie kijem to cie batem......straszny ten koniec roku mamy a jeszcze swieta za pasem
pytalam ja czy ten ostatni miesiac nie wstawilaby mnie o godz. pozniej raptem mam tam isc jeszcze tylko 5 dni to mi powiedziala ze ja bylam przyjeta na zmiane ktora sie o szostej zaczyna ......zdzira jedna
eh szkoda gadac. W sumie to nie jest tak ekstremalnie daleko, 9 kilosow w jedna strone to jakos przezyje 
Jeśli cię to pocieszy to ci powiem, że mnie sie już tak ciu***o trzeci rok z rzędu kończy. Sorki, ale musialam tak napisaćstraszny ten koniec roku mamy a jeszcze swieta za pasem

Heh, moje dzieci tyle do szkoły jeżdżą na rowerkach. Ale fakt - naa 6.00 rano to też bym na rowerze nie chciala i jestem mega zadowolona ze mam JESZCZE autko. Jeszcze, bo nigdy nic nie wiadomo:-(W sumie to nie jest tak ekstremalnie daleko, 9 kilosow w jedna strone to jakos przezyje![]()
Moze jakbys powiedziala tej babce ze nie masz auta...
nie wspominam tego najlepiej...
jeszcze troche kuleje ale juz mniej boli.