reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam poniedzialkowo :-) U was tez taka paskudna pogoda :baffled:?? U nas padal snieg z deszczem...bleee.
Poza tym trwa szalenstwo Mikolajowe i mam juz tego powoli dosc :confused2: No ale byle do srody i Mikolaj odplynie sobie do Hiszpanii.
W srode mam tesciow na obiedzie i "pakjesavond" dla dzieci.
Pedze robic mielone :rofl2:

Milego dnia dames :happy:

reklama
Witam Wszystkich!!!
Brrr pogoda paskudna, śnieg z deszczem i deszcz. Zdecydowanie nie jest to moja ulubiona pora roku, szczególnie w takim wydaniu. Jeszcze muszę za zimowymi oponami popatrzeć bo już chyba najwyższy czas:-D.
Gosia powodzenia w zakupie samochodu, też mi by się rower nie uśmiechał w taką pogodę, chociaż starszy jezdzi dzielnie cały rok do szkoły, mimo że mamy całkiem blisko do autobusu szkolnego.
Aniu, jak po weekendzie, udało się plany zrealizować?
Co do Mikołaja to my już jesteśmy częściowo po, w niedziele była impreza dla dzieci z tej okazji u męża w pracy, teraz jeszcze jakieś drobiazgi mikołajkowe, a większe prezenty dostaną dzieci pod choinkę.
Idę szyć strój pasterza na jasełka w szkole dla syna:tak:
Miłego popołudnia dla Wszystkich

witam wieczorowo...u nas tez pięknie biało było z rana co bardzo dzieci ucieszyło i organizatorów bo dziś maluchy w przedszkolu ii grupy 1/2 miały właśnie MIKOŁAJA!!!:tak:;-)Gosiu i jak przeżyłaś ten rower.. pewnie ci niezle w kość dalo co:eek:... u nas choinka już stoi w salonie, nieubrana co prawda/bo za wcześnie/i pachnie cudnie .....mój M zakupil w sobote taką niewielka:tak:zanim Mikołaj zawita mam nadzieje ją przystroić... u nas tez planujemy pakjesavond w środe..nawet ten dawno wyczekiwany gość zawita do nas ok.18-19.00:cool2::-D także emocji będzie co niemiara...Aniu plany się udały ale tylko w części... no coz odpocząć tez trzeba;-)

Aniu przezylam i nawet nie bylo tak najgorzej :-) nawet pogoda mi dopisala bo zapowiadal sie przymrozek a bylo w miare cieplo :tak: na szczescie moj M kupil dzisiaj auto w srode mamy go odebrac bo musi go jeszcze sprawdzic i APK zrobic, wiec juz nie bede musiala jezdzic na rowerze :-):-D
u nas tez w srode robimy mikolaja, jeszcze musze jakies prezenty dokupic a pozniej tez jedziemy choinke kupic zeby nacieszyc sie troche swietami :tak:

A my w tym roku juz choinke mamy zakupiona - mala i sztuczna, ktora postawimy na komodzie, bo balismy sie zeby Tomek do zywej nie podchodzil i nie sciagal bombek czy igiel nie zjadal albo do oczu sobie nie wsadzal :sorry: ale ogolnie co roku mamy zywa i mam nadzieje, ze za rok tez sie taka nacieszymy :tak:

widze temat choinki na tapecie. my wielka i zywa, bo ja uwielbiam choinke, jej zapach i ozdabianie jej. pozniej koledy, wigilia.. jak co roku zbieramy sie w wigilie u rodzicow mojego R., tam cala rodzina jego oraz moi rodzice i siostra, uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam :tak: nasze polskie potrawy, barszczyk, uszka, karp.. ahhh nie moge sie doczekac :-)

Sencilla daj mi znac co ma byc z tymi warsztatami prawniczymi,kiedy mniej wiecej bys chciala je zorganizowac, w jakim terminie i gdzie? ja po nowym roku moge sie na to pisac :tak:

U nas sztuczna choinka, kupiona rok temu. Ma wmontowane światełka :D. Czeka na wyjęcie z pudełka i udekorowanie aniołkami z masy solnej i bombkami:-). Żywej nie ma co kupować, bo i tak jedziemy do Polski na święta. Tak, to będzie klimat świąteczny bez stresu, że choinka nie podlana ;).

reklama
Alexja, przeczytalam Twoja wiadomosc tylko dlatego, ze mi dali niektorzy ;) znac, ze napisalas. Ja na forum zagladam tylko od wielkiego dzwonu, wiec lepiej pisac na priv :)

Do góry