reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

home sweet home

reklama
Asieńka mi się podobają te owoce i las!!!
Kota widziałam kiedyś "pracę" takiego gościa, który nam wycinał lustra do łazienki. Robili u takiej kobietki kuchnię, podobnie jak u Ciebie tylko czarno czerwoną i zrobili właśnie u niej za szkłem zdjęcie Manhattanu nocą. Ona dała im zdjęcie, które sama zrobiła;) Otworzyłam buzię, bo z podziwu wyjść nie mogłam. Fantastycznie się to zgrało!

Phelania, Netka, właśnie sęk w tym, że mnie się bardzo podobają takie zdjęcia w kuchni, ale boję się, że w duecie ze sprzętami i innymi gratami, które docelowo zamieszkają na blacie, będzie męczący wizualny bałagan.. Nie sądziłam, że z tego taki problem powstanie :eek:

Asienka, dzięki za linki :* fajne te stronki, w domu poszperam!

powiem Wam szczerze, że mi takie zdjęcie miasta nocą nie pasują do kuchni wydaje mi się, że wtedy kuchnia traci swój kuchenny urok;p ale to moje zdanie...ale marzy mi się taka fototapeta w pokoju NY nocą albo jakiś most oświetlony:-)

Jesli o mnie chodzi to szukalabym czegos z motywem papryczek chilli :) 0_0_productGfx_b3a5e7c5cc661f79839d455d261f3bbf.jpg 182aad2aa8e363769b4ae8f4f2e04c6b.jpg

Ostatnia edycja:
trochę poszperałam w necie i jeśli chodzi o miasta, to wg mnie za dużo się dzieje, nie mój gust, ze sprzętami kuchennymi na blacie moje poczucie estetyki by cierpiało w takiej kuchni:

kuchnia-fototapeta.jpgfoto-tapeta-na-szkle.jpgkuchnia-fototapety.jpg

tak samo tutaj, za dużo się dzieje:

panel-do-kuchni.jpgpanel-szklany-do-kuchni-fototapeta.jpgpanele-kuchenne-szklane.jpgpanele_kuchenne.jpg
szklo-hartowane-w-kuchni.jpgszklo_w_kuchni_kwiaty.jpg

Załączniki

• szklo_do_kuchni_most.jpg
    szklo_do_kuchni_most.jpg
    44 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry