reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

Filmiki spróbuję później obejrzeć..Jacuś słucha bajki do snu..ostatnio regres w usypianiu- ręce i ziuzianie..Moja pewnie wina, bo jak do pracy nie chodziłam to miałam czas, a teraz chcę, żeby szybko usnął inie bardzo chce mi się przez 1,5h go usypiać..:baffled:

Jacek siedzi bez podpórek samodzielnie, ale za to dopiero się przymierza do raczkowania, za to wczoraj trzymając się łóżeczka wstał..Rozwój zdecydowanie skokowy....dugo nie potrafił sam siedzieć, wróciliśmy z wakacji, a nasze dziecko siedzi...

reklama
Blania ruszyła z raczkowaniem, przynętą był oczywiście pilot. Potem pokażę filmik jak zgram z telefonu.

zdolne te nasze dzieciaki :-D
a moja pyzunia na stópkach tak jakby próbuje wstawać :confused: sama nie wiem, co ona kombinuje :sorry2: wszystko z pozycji siedzącej, nie wiem czy ona będzie raczkować, jak tylko jest na kolanach to idzie do tyłu, żeby na tyłek usiąść...

no ja wymiękam...Peter mnie rozwalił tymi swoimi ruchami:rofl2::rofl2::rofl2:
a Fifi serio już zaczyna czuć wiatr we włosach od tej prędkości:-D
Buba już stoi na płaskich stopach i łazi dookoła ławy:rofl2:

próby raczkowania Blaneczki
SNC00335.mp4 | dagulina | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
c352342cb906d602.html

reklama
Do góry