reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

a u nas dzisiaj stopki powedrowaly do buzi... i wszystkie zabawki wiszace nad nim na macie traca nogami :-)
no właśnie dzis mój syn obudził się i odkrył, że te 2 dolne kończyny należą do Niego. I teraz trwa zabawa w uruchamianie karuzelki wszystkimi 4 -ma odnóżami. Nawet na leżaku trzyma nogi w pozycji świecy.
Zaskoczył mnie też, rechotem z powodu zabawy. Zawsze musialam starać się aby głośno pogdakał, a wczoraj pękal do rozpuku gdy przewracał pustą plastikową butelkę a ona toczyła się. No cóż prawda jest taka, że butelka zabawniejsza od matki :szok:

reklama
Moja mała też siedzi:tak:W wózku mi nie chce leżeć..cały czas się podnosi! to samo jest w łóżeczku..łapie za przewijak albo za ochraniacze i siada;-)w leżaczku muszę ją przypinać bo "mostki" robi ..dupkę podnosi ;-)
Narazie nie chce przewracać sie na brzuszek bo ona za bardzo nie lubi na nim leżeć..
A czy wasze dzieciaczki wkładają tak namiętnie łapki do buzi i się ślinią?? Bo moja wkłada całe piąstki i paluszkami tam szuka..ząbków?;-)

podczas wczorajszej kąpieli Skrzat odkrył, że ma dziurę w brzuchu - czyli odnalazł pępek ;-)
dwa razy wsadzał do niego palucha i ciągnął.
przedwczoraj podczas pluskania w wannie sięgał do nóg i całkiem przypadkiem odkrył siusiaka :szok:
nogi u nas są na topie.
najlepsza zabawa to - po obudzeniu się w środku nocy - wygrzebać się spod kołdry i macać się po stopach :-D

a u nas się zaczęło krecenie pupcia...cięzko się młodego przebiera bo siup i jest na boczku..chwila minie i juz inna pozycja..no rewelacja ;-):-D
no i cały czas cwiczy obroty...raz sie uda a raz nie...gorzej mu idzie z plecków na brzuszek..
i u nas również zaczęły sie piski ale na razie są znośne ;-)

Moja mała też siedzi:tak:
dobrze wiedziec, że jeszcze ktoś tak malutki siada:-D ja myślałam, że dzieci siedzą po pół roku....:-p
A czy wasze dzieciaczki wkładają tak namiętnie łapki do buzi i się ślinią?? Bo moja wkłada całe piąstki i paluszkami tam szuka..ząbków?;-)
mój robi to tak namiętnie, że czasami ma odruch wymiotny:eek::eek::baffled:;-)

aga_q:-D:-Dmój podczas przewijania po nogę sięgał i też zobaczył, że cośik mu wystaje...jak się złapał za siusiaka to myślałam, że wyrwie....:eek::rofl2:.... ale chyba dotarło, że to jego :-p:rofl2:

Kubuś jak czasami w kąpieli złapie siusiaka to aż mi świeczki w oczach stają:szok: a on nic tylko ciągnie dalej:baffled: a paluchy w buzi to norma nawet jak ciągnie butlę :dry:

reklama
u nas od dzisiaj okryte są nózki. na razie nie wkłada ich do buzi ale trzyma za paluchy i się cieszy.
a przy wkładaniu rączek do buźki też się ślini i też czasami ma odruch wymiotny

Do góry