reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
to długi masz ten spacer hehe
no ja nie wiem kurcze tez musze wyjsc z Filipkiem ale nie chce mi sie teraz:baffled: lenia matka ma. ale jakiego!
najlepiej poszłabym spac.
moze i sie zbiore...

reklama
no dzisiejszy dzień to najlepiej bym wycieła z kalendarza:wściekła/y:
kuźwa czuje sie strasznie, do dupy totlanie! ta pogoda czy cos wisi w powietrzu!
fucking shit!:angry:

reset! .....................................................................................

Witajcie.
U nas dzisiaj Jakub się tylko balkonuje heh... My bylismy na zakupkach jeszcze na jutro zostały owoce i alkohole :)
Dzisiaj Jakubek siedząc na nocniku powiadzial AA pukał w nocnik rączką i mówił beee :) Jak go podniosłam oczywiści8e było siusiu i tłumaczę, ze musia wołać mama aa...a on do mnie mama aa :)_ He ale jestem dumna!!
No i w nagrodę dosstał kaczuchę do pływania. taki ala pontonik z głową kaczuchy i otworkami na nóżki :)
Ja teraz zmykam...i miłego dnia życzę!

Witajcie.
Dzisiaj Jakubek siedząc na nocniku powiadzial AA pukał w nocnik rączką i mówił beee :) Jak go podniosłam oczywiści8e było siusiu i tłumaczę, ze musia wołać mama aa...a on do mnie mama aa :)_ He ale jestem dumna!!

no brawo dla Kubusia!!! :tak: a jasne że to powód do dumy!
My dzis tez tylko na balkonie siedzimy sobie.
może po południu pojedziemy gdzies z małym:)

nawzajem milego dnia!
ide robić obiad..

Kinga ..to pogoda tak pewnie na ciebie działa.
A fota śliczna
no pewnie tak... dla mnie to horror.
dzieki:)

ufff Okna pomyłam...firanki się piorą... Jakub pójdzie spac to jeszcze podłogi muszę umyć i koniec!! Siostra mi teraz odkurza hehe Szkoda, że dzisiaj jedzie do domu...ale cóż musi się spakować bo w niedzielę wyrusza w bieszczady... Ech też bym sobie pojechała, ale my z Jakubciem w Bieszczady to pewnie za rok... Teraz namawiam męża do Aachen (niemcy) ale zobaczymy na jesieni dopiero...
Aaaaa zapomniałam dostałam dziś od męża super rybaczki i paseczek-na imieninki, bo jutro obchodzę :)
Dzisiaj upatrzyłam sobie firaneczki do dużego pokoju i do pokoiku Jakubcia... teraz będe na nie chorowała :)
Kinga co dobrego dzisiaj pichcisz? Ja miałam spagetti. Wszyscy łącznie z Jakubem się najedliśmy :)
Teraz uciekam...położę małego do łóżeczka pewnie sobie zaśnie.

martaja ja dziś robie szybki obiad jajka sadzone :) dzis mam gorszy dzień wiec jestem do niczego i nic mi sie nie chce. Tylko tyle co pozmywałam zrobiłam pranie i odkurzyłam wiecej pierdziele nie robie!
a wy to widze wziełyscie sie za porządki na maksa hehe no to zapraszam i do mnie! :)
Aneta no widzisz jaka ta twoja Wikunia rozgadana:) fajnie
mój Filip też trajkota tyle że szok czasami nie nadanżam :))
śpi mi jeszcze... zaraz mąż wróci z pracy w końcu. mam nadzieje ze dzis juz nie bedzie musiał nic wiecej robic...
znikam bo jeszcze mam robote w kuchni.
Siostra mi teraz odkurza hehe Szkoda, że dzisiaj jedzie do domu...ale cóż musi
no ładnie siostrę wykorzystujesz hehe ;)

pozdrawiam:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Własnie pomyłam podłogi... Kurcze wszystkie na kolanach...mopem jakoś zawsze wydaje mi się, że slady na panelach zostają. Ja również panele prontem myją, a terakotę ajaksem :) Jakub szaleje :)
Siostra już pojechała...przyjedzie jutro na imprezkę hehe
Aneta córcie masz dzielną no i jaka bystrą :)
Ja teraz samiutka siedzę...mąż do 22 w pracy :( No ale koleżanka około 21 ma przyjść mi paznokcie robić, więc pewnie Jakub będzie już spał a my sobie winko popijemy.
Kinga a my kiedy na piffko się zgramy??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry