reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
nono możemy sie w trójke wybrac na spacer! :)
a to że Ty gaduła Aneta to ja juz wiedziałam hehe:laugh2: No na gg bede wieczorem dopiero. Zawsze mam lenia i nie chce mi sie mojego lapa w dzien włanczac. wole popracowac na męza he:-p

aaaa dzwoniłam do męża to misateczko to u nas ponoc! koło cmentarza gdzies:tak: wiecej nie wiem. czekam na mojego i jedziemy heh! :)

aneta i weź w koncu ten suwaczek zrób bo łyso u ciebie jakos hehe

wrócilismy niedawno z miasta. W balonowym miasteczku nie bylismy bo okazało sie że tam jest dla dzieci od 4 lat he. wiec poczekamy;)
bylismy na dzikiej plaży i potem na lodach:) tez było miło

Aneta mój mąż powiedział że zna twojego, kiedys cwiczyli razem na siłowni u twojego męża:) no widzisz... he

ide teraz kąpac mojego glona a potem to już wieczór swobodny:) zrobilismy z mężem zapas piwka wiec sobie wypijemy;-)

no to fajnie że Ci sie Wiki wybawiła sluchaj! :) no ja sie jakos bałam Filipa puscic he.
A to ja juz wiem gdzie mieszkacie:) fajne bloki tam zrobili.
No mam nadzieje ze sie spotkamy naprawde!

Filip niedawno nam dopiero zasnął, my z mężem pijemy piwko i lukamy na mecz.
Niemcy dają czadu hehe.

Hello!
No rogadałyście się, że hoho... Ja dzisiaj mało przy komputerku, bo siostra na nockę została i w trójeczkę (z moim m.) pijemy piffko oglądając mecz... I szczerze mówiąc wcale mnie nie cieszy fakt, że niemcy wygrywają.
http://nasza-klasa.pl/profile/2117982
Jakubek dzisiaj nam padł. Po południu była u mnie koleżanka z synkiem i jeszcze jedna z córcią...wybawiły się maluchy aż miło było popatrzeć :) A jutro jeszcze popołudniu umówiłam się na paznokcie...
Narazie zmykam... Miłego wieczorku!

Ostatnia edycja:
hehe no my mozna powiedzieć że stare znajome;-) nie Aneta?!
no mecz był bardzo ostry, szkoda ze niemcy jednak wygrali ale cóż....

mnie cos reka napierdziela pewnie na zmiane pogody, w nocy bede cierpiala kuźwa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry