reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Aneta skoro już znasz moje nazwisko to może znajdziesz mnie na naszej-klasie jezeli jestes:) może w ten sposob cie zobacze he. gg podałam ci pisząc prywatną wiadomosc.
martaja udanego dnia! :)

mąż własnie wyszedł do pracy... Filip spi wiec tez jeszcze ide do wyrka, albo po kawe
ja dziś wysłałam cv do statoil hehe:-p moze akurat.. ;)

reklama
no szkoda że ma padać. My na sobote planów nie mamy na szczescie. A w niedziele na grila do tesciów idziemy.
Aneta jak cos to zagadaj na gg ja jak bede to ci odpisze:)
dzieki za zaproszenie na naszej klasie, ale wiesz ze ja ciebie to nie kojarzę! :no: musze męża zapytac czy nazwisko zna... :)

pozdrawiam

ahaaa z Aneksu!!!! hahaha no to już wiem kim jestes! :-D taka wesoła rozgadana dziewczyna zza lady hehe. Juz wiem! :tak: fajnie... nawet chyba rozmawiałyśmy w tym sklepie ze soba jak pamiętam ;-)

oglądałam twoją galerię! sliczne foteczki:)) ładna ta wasza córcia. No i moge mojemu Michałowi pokazac zdjecie wiec na pewno mi powie czy zna twojego męża:)
pozdrawiam!
p.s. zmieniłas sie wiesz...dobrze wyglądasz! :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sliczna pogoda u nas wiec trzeba z dzieckiem na spacer isc:-)
ubieram Filipa i ide bo już mi buty przynosi hehe

narazie!

haha no to my sie znamy!:-D i skoro jest jak piszesz to mąż na pewno bedzie wiedział o kogo chodzi, zapytam go potem:tak:

Wróciłam własnie z dworu z synkiem. poszalał na placu zabaw.
Mąż do mnie dzwoni i mówi że ma dla nas niespodziankę na popołudnie heh, ciekawe co.
ide robic kawke...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry