Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a my na spacerze dzis od 9, własnie wrócilismy. Teraz Filipek pojdzie spac a ja bede miała 3h dla siebie:-)
A mój mąż dzis dopiero o 18 bedzie w domu:-( dołek.... ale cóż taka praca. Firma itd
pozdrawiam!
witam!
My po długaśnym spacerze..Jakubek śpi a ja malowałam paznokietki... Muszę sobie je może w piatek dolać...Tzn nakładam trochę żelu na moje naturalne, żeby były twardsze Anetko oddałam spodnie do krawcowej, zaraz blisko mnie-za wiaduktem
He narzekacie, że mężowie długo pracują, że firma itd... A mój mąż był trochę dziś w domu wpadnie wieczorem na chwilkę a później wróci rano... ot i chyba ja powinnam narzekać heheh
Ale za to w lipcu odbijemy. Jedziemy na troszkę nad morze i do Kartuz... Już doczekać się nie mogę.
Za małą godzinkę przychodzą do nas prać dywan i tapicerkę...mam nadzieję, że Jakub wstanie to zdążę jeszzce odkurzyć bo jadł maleńki ciasteczka przed snem
A tak poza tym u mnie spokojnie... Jutro jadę złożyć podanie o pracę...trzymajcie kciuki!