reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
mój Filip jak wstał woła mama sisii i idzie po nocnik do łazienki, przyniósł do pokoju zdjął mampka sam! walnął obok mówiąc bebe i usiadł zrobił siku pomogłam mu wstać wziął pampka i zaniósł do kosza.
tak mnie potrafi dziecko w ciągu dnia zaskoczyc:szok::-D chodzi mi oczywiscie o rozebranie z pampka bo cała reszta to już norma he. :-)

a jak tam wasze dzieciaczki??

reklama
My też już po spacerku...i zakupach.
Musialam kilka rzeczy kupić a i przy okazji Jakubowi cos skapło :)
Mam już kuchnie i łazienkę wysprzataną zaraz biorę się za okna... Dobrze, że mi siostra pomaga :)
My w sobotę będziemy mieli wesoło...wyprawiamy roczek... :)

ja własnie tez robie obiad, w sumie juz koncze:)
Filip jeszcze nie mówi kocham cie ale za to tuli sie juz do nas i całuje:-) co jest urocze poprostu!

czekam, zaraz mąż wróci z pracy i jedzie do nastepnej na chwile, potem jedziemy z synkiem do balonowego miasteczka:-)
ja na solar dopiero w poniedziałek ide, zawsze raz w tygodniu:) tez to lubie i zawsze po solarze mam dobry humor heh.
Dzis mąż chce mi buty kupić bo mówi ze powinnam mniec do spódnicy jakies fajne:-p wymyślił no.. hehe też jest cudny!
ach ci moi chłopcy:laugh2:

nie wiem nic wiecej Aneta bo mąz tylko tyle mi wspomniał narazie. Nie wiem czy to w ogóle w iławie jest.
a co do butów to widze ze nasi męzowi mają podobny gust hehe ja mam czarne pantofelki tez boskie :))

Aneta musimy sie kiedys z dziecmi na spacer wybrac to sie pobawią razem:) Filip to podrywacz mowie ci;) heh

no leci czas bardzo szybko my za 6mies tez 2 lata Filipowi wyprawiamy:)
martaja bedzie sie działo he;) tylko ty tam grzecznie moja droga! ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry