reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
od paru dni toczyła sie u nas rozmowa o popłynieciu promem do Szwecji do rodzinki. Bardzo byśmy chcieli i pewnie popłynelibysmy zaraz po przyjezdzie z nad morza, ALE niestety Filipek nie ma paszportu:-( i narazie sie nie da. Musimy mu wyrobić a nawet jak bysmy teraz zaczeli to nie zdązymy raczej do 1sierpnia.
kurcze szkoda... chciałabym popłynąć.
trudno jak nie teraz to za rok :)

reklama
Witajcie.
Ja mam męża od rana w domku. Zaraz jadę do ginka a później całą rodzinką do moich rodziców i chyba na nockę zostaniemy :) Ale fanie :)
Kinga możecie wyrobić Filipowi dowód tymczasowy i chyba powinniście się wyrobić... Dziecko na tymczasowym dowodzie osobistym też może przekraczać granice ;)

JA uciekam..muszę się spakować.
Buźka i pewnie do jutra...!!

ja już sobie posprzątałam:) mam też z głowy.
Aneta my jutro idziemy z Filipkiem do parku bo to juz jutro sie zaczyna i w sobote bez Filipka juz, moja mama z nim bedzie. A wy juz wiecie jak w sobote? :)

milego dnia
ja ide położyc teraz glona spac;)
i sobie zrobic kawusie

tak jak mówiłam ci juz wcześniej teściami sie nie przejmuj za mocno bo nie zasłużyli na to nawet. Zatęsknią zadzwonią a jezeli chodzi o sobote to wezmieci Wiki jak cos i tez bedzie fajnie zobaczysz:) My w tamtym roku też z Filipkiem bylismy w parku tylko ze on wtedy jeszcze cały czas w wozku..

Czekamy teraz aż Filipek sie obudzi i jedziemy do kapera na frytki i piers z grila:-p mniami. a potem na zakupy do pierdonki:-)

buziaki***

reklama
My własnie wróciliśmy:) fajnie było. Zaraz biore sie za robienie kolacji bo chłopaki zgłodnieli :happy:
mąż już mnie straszy że wieczorem mecz oglądamy he, a ja do niego; kto ogląda to ogląda:-p ja nie musze bo ma dvd na lapie he. cos sobie włącze..

Ty Aneta pewnie szykujesz sie juz do wyjscia do yellow:tak: miłego wieczoru!
odezwij sie jak tylko bedziesz mogła:)
pa:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry