reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej Anetko:) tak jak wczesniej Ci pisałam na gg ciesze się że miałas udany wieczór:) No i dobrze że sie wyjaśniło co z tą koleżanką bo byś sie martwiła i martwiła nie;)
Smaczny obiad robisz chyba sie wprosimy:-p heh. Ja robię dziś naleśniki z twrogiem i dzemem:) lekki obiadek i szybki.

Anetko no to idziemy z dziecmi na plażę! ciesze się, pogoda super wiec bedzie fajnie:) ja juz ide sie szykować i musze spakowac torbe Filipka no i potem juz tylko na autobus;-) do zobaczenia na miejscu!
buziaki

Aneta Filip zasnął nam już w aucie:-) taki zmeczony był. ale jeszcze troche protestował bo chciał posiedziec z przodu tam gdzie tatuś he.
Było fajnie słuchaj, twoja Wikunia pokazała cioci jaka potrafi być;-) spoko ja tam nic sobie nie myslę, dziecko zmeczone mówie ci dlatego tak marudziła:tak: Jestescie obydwie kofane i musimy jutro jak sie zobaczymy a może i dzis:-) ugadac sie co do spotkania na kawkę ;-) buziaki dla was** Fajnie że do was pojechalismy, a Filip miał okazję w końcu przejechać sie autobusem hehe:-p
Do puki śpi mamy wolne... potem obbiad i na spacer! daj znac czy będziecie szli z Marcinem;)

Witajcie my wróciliśmy niedawno. Jakub śpi a ja zdążyłam zrobić porządek ze zdjęciami. Wyszedł mi równo cały album z Jakubka zdjęciami. U rodziców było fajnie...jak zwykle hehe Nacieszyli się wnukiem :)
A widzę tuta jakiś magiel towarzyski...
Lecę teraz torbę wypakować... Buziaki!

Anetko, tak coś się zachmurzyło i zaczyna wiac...
Jakub dalej mi śpi. A zaraz koleżanka ma przjść na ploteczki hehe i po avon, bo zamawia u mojej siostry... Dziewczyny nie chcecie kupić miodku...z pasieki mojego dziadka??

No i mamy burzę...
A oto mój Jakubcio :)
1008019jk0.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry