reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
W Szczecinie rekordowo wysoka cena tej szczepionki bo 230 zł.
Ta szczepionka jest bardzo dobrze tolerowana przez Dzieci, natomiat po tej 5in1 mogą wystąpić różne sensacje.

a w ogóle to się bardzo wkurzyłam ponieważ w przychodni wciskają te szczepionki 5w1 ponieważ mają z tego profity. Myślą, że każdy taki ciemny - co przepiszą to weźmie - ja zażyczyłam sobie tej 6 w jednym i myślę, że lepiej na tym wyjdziemy

Majka, ale ładnie córeczka rośnie :tak: jestem ciekawa jak długość mojej małej...nie wiem jak w szpitalu ją mierzyli, więc sama nie mogę ją zmierzyć... mam nadzieję, że nie długo szczepienie, więc się dowiem ;-)

i ja nie wiem jaką szczepionką zaszczepić... no i jakie będą w ośrodku... w ogóle boję się szczepienia, bo mała i bez tego mi świruje :baffled: brzuszek dalej ją męczy, wczoraj jak pospała 4 godz. po kąpaniu, to od 24 tylko drzemała, a tak prężenie się, stękanie i płacz :-( niewiele spałam, a mąż oczywiście chrapał w najlepsze :angry: w końcu nie wytrzymałam i poszłam do toalety, mała się rozpłakała i w końcu się obudził... chwilę ją ponosił, przebrał, potem wziełam ją do cyca, a mąż dalej kimał... normalnie myslałam, że z siebie wyjdę :crazy: a ja jestem bardzo zła jak jestem spiąca :dry: na szczęście szybko mi przeszło, a mąż rano ładnie przepraszał ;-):tak:

ale zauważyłam, że częściej coś nie możemy się dogadać... zawsze tylko rzucimy jakieś hasło, bo nie ma jak pogadać spokojnie, bo mał rozrabia, a potem mąż przysypia... w sumie prawie w ogóle ze sobą nie rozmawiamy na inne tematy jak kupki :baffled:

reklama
Martusia jeszcze troszkę i znajdziecie w tym wszystkim czas dla siebie. Ja mam to szczęście ża Antek sam zasypia. Wtedy idziemy wszyscy jeść kolację posiedzimy u Olka w pokoju pogadamy...i czas płynie tak
spokojniej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry