Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przy moim Karolu lekarka tak mi doradzała bo mały miał kolki
w końcu i dla ciebie i dla niego zawarte są w mleku optymalne składniki mineralne które na pewno nie zaszkodzą
Mi pediatra zakazała dawać tak czesto cyca bo i tak Jasiek ma nadwagę i powiedziała, że go przekarmię - ale co robić jak mały chce jeść![]()
a tak na marginesie wspomniała, że mogę kupić mleko Bebilon Pepti i żebym je piła a całkiem odstawiła mleczne produkty (choć mały nie ma na buzi żdnej skazy) - czy to normalne,że matka pije takie mleko?

aż się boję pomysleć, co będzie później
pediatra stwierdziła, że muszę mieć bardzo dobry pokarm 
Aniknulka, nie wierze w nadwage u dzieci karmionych piersia. Z tego cialka pieknie dzieciaczki wyrastaja. Przykladem jest moj Marcin - waga urodzeniowa 3200g, mial pol roku wazyl 10,38kg. W poltora roku 11,500g - rosl w gore jedyni. eraz nie wiem ile wazy (chwilowo), ale to sama skora i kosci - no i rzecz jasna miesnie, bo duzo sie rusza. Aniknulka, Marcin byl potwornym ssakiem. Moj lekarz nigdy nie powiedzial ze mam do "przepajac" woda czy robic cokolwiek. Dzieci karmionych piersia sie nie odchudza!!!!Mi pediatra zakazała dawać tak czesto cyca bo i tak Jasiek ma nadwagę i powiedziała, że go przekarmię - ale co robić jak mały chce jeść![]()
a tak na marginesie wspomniała, że mogę kupić mleko Bebilon Pepti i żebym je piła a całkiem odstawiła mleczne produkty (choć mały nie ma na buzi żdnej skazy) - czy to normalne,że matka pije takie mleko?
a nabiału mam nie jeść bo mały ma takie małe białawo-przezroczyste krostki na policzkach ale jest ich bardzo mało - jednak lekarz dmucha na zimne i zakazała jeść mleko i mleczne produkty poza tym podejżewała kolkę (ale na ostatniej wizycie jak karmiłam małego na korytarzu stwierdziła,że to tylko nerwy bo chce zbyt szybko i zbyt dużo mleka
- ja uważam że te krostki to zmiany hormonalne ale wolę nie ryzykować poza tym dostał pleśniawek (ale też jest ich niewiele)-niestety jak czyszczę małemu język małym paluszkiem z gazikiem i ciepłą wodą ma odruch wymiotny może znacie jakieś inne sposoby?