reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
To moj Mateuszek w porownaniu do waszych dzieci jest malusi.Ale urodzil sie w 36 tyg.(2640g i 46 cm)Teraz ma 6 miesiecy i wazy 6740g i ma 65 cm.Bardzo pomalu przybiera na wadze i niezbyt szybko rosnie.:-(

Nie przejmuj się pewnie jest drobnej budowy ciała a poza tym teraz dzieci sa bardzo ruchliwe i spalaja dużo energi a tym samym kalorii jeszcze przybierze na wadze :tak:

To moj Mateuszek w porownaniu do waszych dzieci jest malusi.Ale urodzil sie w 36 tyg.(2640g i 46 cm)Teraz ma 6 miesiecy i wazy 6740g i ma 65 cm.Bardzo pomalu przybiera na wadze i niezbyt szybko rosnie.:-(
To chyba Cię pocieszę :tak: Moja Ola urodzona 2 dni po terminie, waży obecnie około 6700 :zawstydzona/y:. Trochę nadrabia przez ostatni miesiąc - uwielbia kaszki, kleik i obiadki ze słoiczków... ale początkowo było ciężko z przybieraniem, nie przepadała za jedzeniem ;-). Pediatra mówiła że mała od początku bardzo ruchliwa, więc nie ma czym się martwić. Pozdrawiam!

Mój Kuba też do dużych nie należy. W czwartek był ważony i waży 7200. Kacper niby byl pulchniejszy z wyglądu od niego a w tym samym czasie ważył 7800. Kuba jest chyba drobnej kości (po mamusi);-) A jaki długi jest nie wiem bo u nas nie mierzą. Klata i główka po 44. Wydaje mi się że trochę przez rota zmizerniał i do tego te kupki jeszcze teraz. Ale mam nadzieję, że nadrobi.

A Waszym dzieciaczkom gratuluję sukcesów wzrostowych i wagowych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry