magdalenkakol
Fan(ka)
noo i tez na to czy dziewczynka czy chlopiec Dziewczynki zreguly powinny byc mniejsze nawet maja inne siatki centylowe.no to piatala dla wszytskich grubasów.... tylko zwazcie jeszcze na roznice wiekowe![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
noo i tez na to czy dziewczynka czy chlopiec Dziewczynki zreguly powinny byc mniejsze nawet maja inne siatki centylowe.no to piatala dla wszytskich grubasów.... tylko zwazcie jeszcze na roznice wiekowe![]()

Wiesz co tezbym wolala zeby Wojtek byl lzejszy. Noo ale on je normalnie jakos duzo. Poprostu tak przybiera na wadze.mam nadzieje ze jak zacznie raczkowac chodzi to przystopuje. Moj kregoslup juz zaczyna wysiadac a ja go nosze sporadycznie Tylko jak musze.A ja Wam powiem, że mi tak wygodnie z tym, że Staś jest raczej lekki.!:-)
noo i tez na to czy dziewczynka czy chlopiec Dziewczynki zreguly powinny byc mniejsze nawet maja inne siatki centylowe.
A ja Wam powiem, że mi tak wygodnie z tym, że Staś jest raczej lekki. W tym wieku Wojtek ważył ok. 9 kg i już nie byłam w stanie nosić go w nosidle na brzuchu. Na pół roku na wycieczkach nosiliśmy go już w takim dużym nosidle na plecy. A Stas przy nim jak piórko!:-)

Bosze Marysia jak miala tyle kilo to juz łaziła wiec w ogóle jej nie nosiłam. zreszta jego tez malo nosze ale jednak trzeba go z łózeczka wyjac, po schodach zniesc.... A gwiadze Marysie tez trzeba zniesc po schodach bo - mamo nie mam siły i nózki mnie bolą.....Antoś waży 7 500 czyli podobnieStasia ważyłam dzis na domowej wadze i wyszło 7,4 kg (6,5 miesiąca).