reklama

Ile ważą nasze dzieci

reklama
A ja Wam powiem, że mi tak wygodnie z tym, że Staś jest raczej lekki. W tym wieku Wojtek ważył ok. 9 kg i już nie byłam w stanie nosić go w nosidle na brzuchu. Na pół roku na wycieczkach nosiliśmy go już w takim dużym nosidle na plecy. A Stas przy nim jak piórko!:-)

:no:
noo i tez na to czy dziewczynka czy chlopiec Dziewczynki zreguly powinny byc mniejsze nawet maja inne siatki centylowe.

no fakt :)

A ja Wam powiem, że mi tak wygodnie z tym, że Staś jest raczej lekki. W tym wieku Wojtek ważył ok. 9 kg i już nie byłam w stanie nosić go w nosidle na brzuchu. Na pół roku na wycieczkach nosiliśmy go już w takim dużym nosidle na plecy. A Stas przy nim jak piórko!:-)

eno nie ja tam lubie nosic 9 kg!!!!!:-D:-D:-D Bosze Marysia jak miala tyle kilo to juz łaziła wiec w ogóle jej nie nosiłam. zreszta jego tez malo nosze ale jednak trzeba go z łózeczka wyjac, po schodach zniesc.... A gwiadze Marysie tez trzeba zniesc po schodach bo - mamo nie mam siły i nózki mnie bolą.....

Weronika była cięższa ale ja byłam młodsza chyba to na dłuższe trasy to się z Olą w nosidełku nie piszę a z Weroniką chodziłam po lesie , na grzyby i jakoś mnie kręgosłup nie bolał jak teraz

reklama
magdalenka ale trzeba by jeszcze wziasc pod uwage ile kto wazyl przy urodzeniu. Bo jak np. dziecko wazyło 3 kg a teraz wazy 9 a inne przy urodzeniu 4,5 np - no to jest roznica nie?

a popatrzcie Ola Kasi była przeciez duza przyurodzeniu a teraz leciutka panienka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry