reklama

Imię dla dziecka

reklama
larvunia ja jednak mimo wszystko myślę,że jeśli do tej pory się nie zdecydowałaś to nie ma co się zmuszać.Uważam ,że imię samo Ci się nasunie jak zobaczysz już malutką i będzie na Ciebie zerkała spod cyca tymi słodkimi oczkami :tak:

Jako, że nadrabiam wątek to:
Larvunia - a może zdrobnienie Alka od Alicji ? Tak mówi moja koleżanka na swoją córkę. Ja myślę, że tak jak Ty będziesz mówić/zrabniać tak i inni.
Ironia - Helena bardzo ładnie, też myślałam o takim imieniu ale pasuje do aniołka a jeśli Młoda będzie we mnie to diabełek :-p no i zdrobnienie Hela jakoś niekoniecznie mi leży.:eek:
Nadzieja :) - śliczne wieszaczki - literki - w PL takowych nie widziałam. :-(

reklama

polkaja powiedz mi Pola to zdrobnienie z jakiegos imienia wzielas czy poprostu POLA i czy mialas problemy z rejestracja :sorry: Tez nad tym imieniem kiedys myslalam :tak: No i mi namieszalas teraz dodajac kolejne imie blahahaha :-D

edit:
kiedy Pola ma imieniny
znalazlam 23 wrzesnia tjaaak :confused:

Pola do skrót od Apolonii:angry: ale my zarejestrowaliśmy jako Pola-bez żadnych problemów-imieniny 09.02

Na drugie daliśmy Ewa (po ukochanym wujku-Ewaryscie) i dopiero potem zorientowaliśmy się, że wyszła nam....POLEWA:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry