Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Forever, ja myślę, że Krysia jest spoko. Mam kumpelę o takiej ksywie Dużo osób może kojarzyć niestety tę głupią Krysię ze słynnej reklamy Ery, ale jak Twoja córa będzie duża to nikt już o tym nie będzie pamiętał))
Jak dla mnie Krysia to imię na zasadzie Jasia, Franka czy Antka. A takie imiona właśnie wracają, więc nie sądzę, żeby córcia miała jakieś nieprzyjemności
silva - super ze bezie szymon a bkolezankami sie nie przejmuj
forever - ja osobiscie nie znam fajnej krysi no ale znam tylko dwie wiec nie moge sie wypowiadac, u nas raczej nie spotkalam sie z tym imieniem ale wiecie w kazdym regionie jakies sa bardziej lub mniej popularne
pisałas kiedys o jaśminie to imie jest takie śliczne i delikatne :-)
larvunia mi tez sie podoba Michalina i tak jak w przypadku Silvy Szymona podoba mi sie odpowiednik angielski- Michelle ) forever Krysia tez mi sie podoba, Krystyna-takie dostojne