reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię dla dziecka

Jej, Zojka- super! Nie wydaje mi się żeby były problemy z rejestracją Zoji . Lenka jeszcze bardziej mi się podoba, ale Larvunia- tyle Lenek, to byłaby już czwarta na naszym forum i powiem Wam, że zaglądałam do sierpnióweczek bodajże- tam też imię Lenka na topie i na wielu , wielu innych forach. A moja mama pracuje w ośrodku adopcyjnym i ma kontakt z noworodkami- mówi, że od kilu miesięcy to same Lenki się rodzą (albo też rodzice adopcyjni takie imię dają)! Szkoda, ze to przepiękne imię stało się takie popularne- też chciałam Lenkę:(
A Leoś super i z Marcelkiem ładnie się komponuje.

reklama
Larvunia w kościele katolickim występują dwie święte o imieniu Zoja, mi się wydaje że nie powinno być problemu. Zoja z greckiego oznacza "życie". Ładnie:)

no wlasnie mi tez sie Lenka podoba Lila tez ale sa strasznie popularne wiem... wiec odpada ;-)

Mowicie z Zojeczka nie bedzie problemu z rejestracja wiec chyba bedzie Zoja bo nigdy nigdzie nie slyszalam by ktos tak dziecko wolal i nie mialam zadnej kolezanki o takim imieniu... :-D
hehehe zeby mi sie juz nic nie zmienialo bo oszaleje :-D

a Leonek od niedawna wlasnie mi w oko wpadl...
no ciekawe czy wg przeczucia bedzie dziewczynka czy bedzie niespodziewany Leonek :-D

U mnie będzie Lenka i nie ma od tego odwrotu.
Początkowo, dawno temu, miała być Maja, potem Zosia, Amelka, ale tych imion to naprawdę jest już zatrzęsienie. Więc bedzie Lenka. I już :-)

hehe...Michasia powiadasz...mój mąż mówi że Michaliny to takie silne osobowości że trzeba mieć twardą skórę aby jakoś z nimi przetrwać :)

e tam nie boje sie ;-)
moj synek z pod skorpiona tez mowia ze ciezki w zyciu a jednak jest kochany i nie nazekam na niego ;-)

reklama
Mnie się podobają NICOLA oraz LAURA - ale mężowi nie koniecznie, sam jednak nic nie wymyśli ech...

NICOLA Pochodzi od greckiego słowa nikolaos – zwycięzca. Jest obdarzona przez naturę dużą inteligencją i mądrością życiową. Posiada dar obserwacji tego, co się wokół niej dzieje i wyciągania właściwych wniosków oraz doskonale rozwiniętą intuicję. Cieszy się dużym powodzeniem u płci przeciwnej.Predyspozycje zawodowe: bizneswoman, psychologia oraz wszelkie prace, w których jest szeroki kontakt z ludźm.

LAURA to osoba pełna optymizmu, wiary w siebie i szczęście. Jest bardzo zmysłowa, otwarta i silnie angażująca się uczuciowo. Posiada łatwość wysławiania się, nawiązywania kontaktów z otoczeniem, lubi dobrą kuchnię, przez co miewa problemy z nadwagą, zwłaszcza w wieku dojrzałym, o ile nie przestrzegała diety w młodości (o kurde heheheheh) Predyspozycje zawodowe: potrafi być znakomita w zawodach wymagających częstego przemieszczania się, zmiany otoczenia i warunków pracy

źródło:ebobas.pl

Ostatnia edycja:
Do góry