Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jeżeli chodzi o drugie imię to i owszem-u mnie i u mojego męża w rodzinie prawie każdy ma drugie imię-nasza córcia również Wiktoria Mariajak się postaramy o drugie dzieciątko,może chłopczyka to też będzie miał dwa,w tym jedno po tatusiu.
ja tez chce by moja dzidzia miała dwa...na dzień dzisiejszy-KOnrad Paweł.. a dziewczynka Wiktoria ......i nic nie wiem.....to będzie na pewno albo pierwsze albo drugie imię dziewczynki..
U nas dziewczynka bedzie Alicja Ludwika ( Ludwika po mojej kochanej Babci, niestety juz niezyjacej) a dla chlopca mamy kilka pomyslow na imie : Aleksander, Kacper , Antoni , August... zdania mamy troche podzielone co do imienia August, ale mezulkowi bardzo to imie sie podoba. Na razie jednak to troszke odlegla przyszlosc, bo dopiero staramy sie o dzieciatko
nom my dalaje podtrzymujemy imie dla chlopczyka Dawid i chybe rowniez damy drugie - po tatusiu Krzysztof a dziewczynka bedzie Julietta albo Emma i na drugie po mamusi Monika ;D
NO własnie..Emma mi sie bardzo podoba..a maz powiedzial,z e nie ma takiego imienia..no i nie wiedziałam jak mu udowodnić, ze jest..ze w Polsce też takie imie nadają..nie tylko za granica..
Cudo imię
Dorka mam kumpele o imieniu Emma jest naprawde wspaniala osoba .... coraz bardziej moj maz sie przekonuje do tego imienia .... mam nadzieje ze sie przekona do konca