reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imię dla dziecka

reklama
Moim zdaniem wcale nie jest głupio dawac imie po rodzicu sama z mężem zastanawiałam się ,że gdyby teraz trafił nam się synuś to czy nie dać imienia po moim ślubnym ,ale troche może być pużniej problemów,mianowicie gdy dziecko będzie starsze i np.dostanie korespondencje to nazwisko i imię to samo i niewiadomo do kogo to przyszło, to tylko jeden z wielu problemów ,może banalny ale jednak jest.Mimo wszystko wcale nie jestem pewna czy nie dam synkowi imienia po tatusiu-oczywiście jeżeli będzie to synek. ;D-no i jeżeli wkońcu zajde w ciąże ::)

A ja jak jeszcze nie byłam w ciąży to miałam full pomysłow na imię a teraz jak już jestem to mi się wszystko poodmieniało i jestem niestety nie zdecydowana - hm... muszę z mężusiem omówić sprawę imion i to całkiem na poważnie, bo jak zaczynamy to zregóły schodzimy na te śmieszne imonka:D :D

N Agga o imie Krzysztof chodzilo o drugie imie , bo jesli chodzi o pierwsze to na 100% bedzie Dawid ;)... bedzie mial podwojne imie Dawid Krzysztof :)

M(I sie zmiena wszystko;)..a nawet w ciazy nie jestem..:)..ale poki co(nie wiem, czy pisałam juz:)- chłopiec-Konrad Paweł..a dziewczynka Wiktoria hmm..Felicja????..(teraz to drugie mi sie zrodziło)..mąż nic nie wie:)..ale to by bykly imiona po dwoch prababciach..które zdążyłam poznac..a jedna-Wiktoria-jeszcze żyje..no Marie też poznałam..ale nie bardzo pamietam..a Felicję tak..sama nie wiem..:)

Milutki temacik - wart odświeżenia :)
Do niedawna (hihi - do przed chwilą) miało byc Julka i/lub Kubuś. A teraz podba mi się też Piotruś, Magda... Oj, zmienia się - będziemy mieli burzliwe dyskusje jak przyjdzie co do czego :)
P.S. Co najciekawsze, mój teśc już nam wszystko zaplanował: ma byc Wiktor lub Wiktoria i on będzie chodził z nimi na ryby. Hi hi. Niestety, nie dla mnie te imiona - a i ryby owszem tak - ale tylko w akwarium ;)

reklama
pchelko Oliwia - sliczne imie :) , a ja nadal zastanawiam sie z mezem nad imieniem dla dziewczynki  ::) bedziemy ciagli karteczki z imionami  ;D

Do góry