reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
A moja teściowa (przyszła) kończyła chyba zootechnikę na wydziale rolniczym SGGW, jej tata też pracował w jakiejś hurtowni takich rolniczych maszyn. Dzisiaj opowiadała jak się z kuzynką przezywały. np. "ty pmpo do gnojówki" 
wodniczka22
Dla synka wybraliśmy imię - OLAF
ale skoro ma być córeczka to będzie - OLIWKA
ale wiadomo jeszcze wszystko się może zmienić
ale skoro ma być córeczka to będzie - OLIWKA
ale wiadomo jeszcze wszystko się może zmienić
wodniczka22
Karolla pisze:Wodniczka to pewnie sie troche zdziwiliście że Olaf okazał sie Oliwką ? Hmm fajna niespodzianka ;D
No pewnie ,że byliśmy zdziwieni...jak zaczełam się tak smiać ,że musieliśmy przerwać na chwilkę USG....
Ale wiadomo 100% pewność będzie dopiero po porodzie ;D
blond
mama dwoch urwiskow
no dziewczynki teraz jeszcze uslyszelismy imie cheyenne (szejen) chyba tak co wy na to?
blond
mama dwoch urwiskow
dzieki misia jestes kochana
Madzia_S
Matka Polka
Ja chciałam, żeby nasz synek miał imię na "A", po mężu (może to głupio, bo to w końcu nie szczenię rodowodowe, tylko Dzidziuś, ale tak chciałam). No i wybrałam imię Antoni. I cóż słyszę, biedna stęskniona przez telefon od ślubnego? Że Antek to za "ciężkie " imię dla dziecka. No kurtka wodna. Jak to za ciężkie. Normalne, milutkie imię dla małego mężczyzny. Przecież nie chcę mu dać na imię Alan ani Kevin ani Bryan. A u mnie w dzielnicy coraz więcej takich. Oj, będę się upierać przy swoim. Bo co w końcu. Ja go noszę, ze mną mieszka, tak do niego mówię, a ten mój cały mąż mi tu wyjeżdża ze swoimi widzimisię... Jak nadejdzie przełom w medycynie i będzie mógł urodzić, to sobie imię wybierze. Zrobić bobaska, to ja też bym potrafiła 
reklama
blond
mama dwoch urwiskow
mi sie tam antos podoba , ale ja potrzebuje pomocy masz cos dla dziewczynki chodzi mi o imie
Podziel się: