reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imię?????

Oj Dynia, jeden jej wyskok to można przyjąć z przymrużeniem oka, ale problem w tym że teściunia ma takich wpadek sporo. Czasami trzeba wyjść i pooddychać głęboko, żeby się uspokoić :)
Bo to taki typ, który wszystkich terroryzuje, tłucze talerze, bije teścia margaryną prosto z lodówki i skarży się, że nikt jej nie lubi i nie rozumie :)

reklama
DZięku dziewczyny, kochane jesteście. Nasi rodzice jeszczenie wiedzą, bo jak sie pytali to nie ustaliliśmy, ale mojej siostrze sie podoba.

Remeny a tesciowa super.
Dynia ;D

Zimną kostką margaryny, tylko szczerze mówiąc nie dopytałam czy była w papierku czy w pudełeczku ;) Ale ponoć jeszcze nie napoczęta ;) Jak już obgaduję moją teściową to dodam, że kiedyś przy awanturze brakło jej brzydkich słów - bo ile się można powtarzać... No i zapowietrzyła się na chwilę a potem wypaliła: ty... ty... ty... ty FASOLO!!!
Jeju, cóż za przekleństwo :) Z teścia do dziś sie cała rodzina śmieje ;D

Karola, mi sie bardzo Iga podoba. Moja kuzynka ma dwie coreczki Ade i Ige. Kochane dziewczynki. ja popieram. A co do mojego wyboru, to tez wiekszosc kreci nosem...Marcel:) A mi sie podoba i to najwzniejsze. Wiec Dziewczyny, to bede nasze Dzieci i to my wybieramy imionka:)
A Dzieciaczki bede tak przez wszystkich kochane, ze marudzenie co do imienia szybko minie. Najwazniejsze bedzie Dzieciatko:)

No Remeny teściowa taka jak z dowcipów .... a jak przyjeżdza w odwiedziny to spytaj na jak długo mama
przyjechała jak powie ze na tak długo jak wy ją bedziecie chcieli to spytaj "to mama nawet nie wejdzie"
ha ha ;D :D dobrze że moja kochana jest ...
Iga i Marcel piękne imiona!!! :)

Asia, masz rację. Teraz marudzą i wydziwiają, bo chcą się wykazać, że mają własne zdanie i maja przekonanie że moga wpłynąć na decyzję, przez to czują sie ważni. Potem się po prostu przyzwyczają i niektórzy nawet polubią i pochwalą ;)

reklama
Do góry