reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych maluszków

Jejku, ja się tak nastawiam na chłopca, że żadne imię dla dziewczynki mi się nie podoba :-D ale jak będzie chłopiec, to tylko Nikoś. Mój M, dla dziewczynki wymyślił imię i się śmiejemy, a On tak mówi do brzucha
" Świetochna" :-D
Córka moja ma imię Karolina i uważam, że to był strzał w 10-tkę. Zawsze jest Karolina,ewentualnie Karolinka. Syn to Mateusz, zdrobniale Mati.

reklama
Bishopka a ja nastawiona jestem dalej na dziewczynkę i w razie czego z imieniem dla chłopca będę miała duuuży problem, zawsze podobało mi się Michał ale siostra podkradła ;)
Falidae u mnie Marcel też odpada i to z tych samych względów ;)

moncia po włosku jest Nicola a u nas tak się nadaje na imię dziewczynkom ;-)
A co do Natalii to też mi się podoba ale moja przyjaciółka tak się nazywa. U nas będzie Tosia ;-)
Felidae A ja mam brata Michała ;-)

a my po weekendzie sie troche ograniczylismy :p
tzn. ja wybierałam ale to i tak jeszcze długa droga
dla dziewczynki Lena, Róża, Inga, Pola i jakies tam jeszcze ale zapomniałam :p ahah
dla chłopca Borys, Leon i Iwo

krolewna, jak mi się kiedyś Iwo podobał (tzn imię), u nas problem w imieniu dla chłopca jest taki, że jeśli mi jakiekolwiek pasuje (podchodzi) to R wogóle, a tak naprawdę nie mamy imienia dla chłopca, więc jeśli okaże się, że coś między nogami urosło będziemy mieli mega problem :dry:...dla dziewczynki zawężone Maja, Mila chyba, że coś jeszcze w między czasie nam do głowy wpadnie, jedno jest pewne, jak już poznamy płeć decyzja zostanie podjęcia od razu ;-):-)

my dla chłopca mamy Dawid, dla dziewczynki mi się bardzo podoba Oliwia... dlatego mam taki nick... ale mój mąż kręci nosem hmmm on chce Klaudie albo Kingę a ja nie bardzo:wściekła/y:

reklama
Do góry