Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tasia Lidia jest super i mam super skojarzenie z Lidią sama się zastanawiałam nad tym imieniem ale jakoś Antosia wygrała (chociaż w realu przegrała ze Stachem )
Doggi ale mój mąż ma jakieś głupie skojarzenia, gdzieś kiedyś z nim do klasy chodziła jakaś Lidka i coś z nią było nie tak. Dlatego odpadło w przedbiegach.
To moi rodzice jak dla sis wybierali to tata stwierdzil ze karina nie bo koń dla brata kacper nie bo znajomi mieli psa kacpra i generalnie na kazde imie bylo jakies ale
Ja miałam być Natalia, ale babcia narzekała, że Nacia to miejscowa przekupka na targu i obrzydziła mamie, głównie przez formę "Nacia". Później miałam być Karolina to tata mówi na mnie Karolek, więc też mama zmieniała na szybko już po narodzinach
My nadal nie mamy imienia dla dziewczynki, a skoro jest możliwość, że będzie córka to znowu zaczęliśmy dyskutować i Karolina chyba odpadnie bo trochę długie do naszego nazwiska, może Marta?? zresztą jeszcze czas ;-)
Gosiane my mamy Tymona.
Forma Tymoteusz totalnie mi się nie podoba
Co do wyborów rodziców, moja siostra miała być Krzysztofem, jak sie urodziła dziewczynka to miała być Krzysztofa ale ojciec zawetował i dali w końcu Joanna. A ja zawsze miałam być Aleksandrą