reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Mój mąz mana imię Kamil :D ale wżyciu nie nazwałabym tak dziecka, nawet do męża nie mowie po imieniu. Jakoś mi tak nie po drodze, jak sie na niego zdenerwuje to mu jade po imieniu ;-)

A z tym imieniem była śmieszna historia. Jak mąż sie urodził to rodzice wyjechali z małym bobasem na wieś do rodziny. Poszli do prababci która była już przygłucha i pyta sie :
-jak go nazwaliście?
- Kamil .
-jak?!
-Kamil!
- "KAMIŃ" ?!! jak mozna dziecko nazwać Kamiń

:-) no i chyba mu tak trochę zostało bo posturę ma głazu narzutowego ;-)

A mój syn będzie właśnie Kamilem :)
Miał być Antoś, ale Nikolka wybrała właśnie Kamila no i tak już zostało.

groszq Hahahahahahahahahahahahaha niezła historia z podsumowaniem ;)

alecta no imię super tylko ja niestety mam wstręt nawet Kamil Bednarek nie uratuje reputacji e moich oczach :(

Z imionami to jest taka sprawa jak z ciuchami, każdy ma inny gust, każdemu sie co innego podoba i w sumie nie ma o co kotów drzeć ktore jest ładne ktore nie. Rzecz gustu. Mnie zawsze rozwalało że teściowa synów nazwała Kamil i Daniel. Oba do mnie nie przemawiająa do tego Daniel kojarzy mi się z rogatym zwierzęciem - taki trochę niefart.

Zgadzam się rzecz gustu,i jak ktoś próbuje się wtrącać to twierdze ,że miał lub będzie miał okazje wykazać się przy własnym potomstwie :-D

Jasne, że rzecz gustu i jest ti indywidulana sprawa:-) wcześniej pisalam tylko o tym, że w pewnym momencie był wysyp niektórych imion bo modne i teraz wszedzie słyszę Franek.. Amelka...

to prawda jak dawaliśmy Antoś to dopiero wracały stare imiona,a teraz multum Antków ,ale najbardziej popularne to i tak Kubusie i Kacperki

reklama
Do góry