Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Krzyś to jedno z uniwersalnych imion zawsze modne,prawie każdemu się podoba jak chodziłam do szkoły to było mnóstwo Ani i Agnieszek i byłam wczęczna rodzicom,że mnie nie tak nie nazwali,a z chłopięcych to Piotr i Paweł ( jeden to mój brat a drugi mąż )
Bada.m i szymonow od groma
Co do wracacie się w wybór imienia to mnie trafia jsk słyszę "tak chcesz nazwać?" a no chce podoba mi się i już, ma olke tez mówili że takie proste oklepane a teraz "ta ola świetny wybór, bardzo jej pasuje" itp każdy nazywa dziecko jak mu się podoba o! u mnie w klasie 3 Agnieszki były iv wsztskie urodzone w marcu a na studiach 4ech marcinow w grupie 15 osobowej
Mi się bardzo podoba Antosia juz od dobrych 2 lat i teraz niby popularne ale i don't care bo po prostu śliczne jest i takie będzie
bada.m mi też Szymon cały czas chodzi po głowie ale nie jestem przekonana czy pasuje do mojego dziecka a tak jak Ola była od razu i nic innego nie pasowało tak teraz jest Antosia a na chłopca nic nievpasuje do mojego dziecka
To ja tak mam z Gniewkiem już nie zmienimy i tak już o nim mówimy,tylko starszy syn mówi Jagódka,a ja myślę że będzie syn i jeżeli okazałoby się że to jednak dziewczynka to do tej Jagody nie jestem na 100% przekonana
To my dla chłopca w ogóle nie myślimy, już nie ma imion dla chłopców, które moglabym przypasować synowi. Córka to na 99% będzie Karolina, no chyba, że do stycznia coś nam się zmieni
jezyk o Karolince u nas też była mowa i szczerze mówiąc to mąż caly czas mówi, że będzie Karolinka. . Jeszcze zanim się zaczęliśmy fobrze starać to było mowione, że teraz "robimy Karolinke" jakby co wszystkie, które znam są pozytywnie nakręcone i mają kręcone włosy!