reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

agulqa, ja też się cieszę, że mój mąż taki prorodzinny, ale wkurza mnie, bo wszędzie i wszystkim rozpowiada, że dwójka i koniec :baffled: A ja nie widzę powodu, żeby nie mieć więcej dzieci, jak np. kiedyś nam się los odwróci i będziemy mieć kasę...

Tasia, Agnieszka mi ukradła mojego pierwszego boya, wrrr :-p

jezyk, no i Hanna ma dużo słodkich zdrobnień :-D To do mnie przemawia :-D

bada, ja tylko nie trawię Maryś i Kaś, było ich od groma... Ale z większością imion mam jakieś złe skojarzenia i odpadają :baffled:

Tasia, oj, witaj w klubie... Jak słyszę Nikolka, to mnie telepie, a Młoda ma chyba 3 w grupie, tak samo połączenia "ks" - Ksawier, Roksana, etc. - koszmar jak dla mnie...

nieobecna, no co Ty, Hania popularna? Nawet się nie spotkałam w otoczeniu :-D Ale Lenki to na każdym kroku... Tobiasz ładnie brzmi :tak:

femme, to tak, jak u nas było z Antoniną - no najpiękniejsze na świecie :-D A teraz Gustaw, dokładnie to samo czuję, co przy Tosi, że żadne inne imię nie pasuje :-D Nikodem piękne, ale przez Pazurę nie ma bata :-(

reklama
Nulini to u nas mąż mówi ze musi być trójka bo nie ma wyjścia jak nie znaliśmy płci mówił "chce żeby była dziewczynka, ale jak będzie druga dziewczynka to będzie trzeba trzecie zrobić bo chłopiec tez musi być" a teraz jak jest chłopiec drugi mówi "no trzecie tez będzie trzeba zrobić bo jeszcze jedna dziewczynka musi być" i ręce opadają

Doggi, ja mam dwóch braci i w trójkę fajnie jest, zawsze z jednym albo z drugim się sztamę trzymało, albo obaj przeciwko mnie :-D

Eee ja kiedyś mówiłam, że w ogóle nie chcę dzieci i pojawiła się Nikolka, później po wielu kolkowych nocach powiedziałam, że nigdy więcej i zaplanowaliśmy Tymona, który w ciąży dawał mi w kość, ale po urodzeniu był idealnym dzieckiem.
No i powiedziałam, że na dwójce koniec. Mówiłam tak jeszcze pod koniec zeszłego roku no i teraz czekamy na Marysie albo Tomka heh.
No, ale na czwarte już na bank się nie zdecyduje chyba, że w totka wygram i wybuduje mega dom heh

alecta to ja bardzo nie chciałam dzieci jął się dowiedziałam o oli wylam jsk głupia ale mąż mnie uspokoił no i więcej bym nie chciała Mo ale jak jest jedno to lipa rodzeństwo musi być człowiekowi lepiej

to ja inna jestem,bo zawsze chciałam mieć dzieci :-Djak byłam młoda to chciałam 2 ,później jak chłopcy podrośli to postanowiliśmy z m ,że po 30-ce jeszcze jedno będziemy mieli i mamy

Nieobecna hana montana ani razu do glowy mi nie przyszla :p

A ja pierwsza milosc ogladalam i byl przytojnu lekarz Natan wiec mi sie podoba haha :p

Mi Tobiasz zle sie kojarzy. Fuuu

Nulini my z Ł wiemy ze 2 minimum, a jesli kasa bedzie to i trzecie wskoczy :-)

Doggi druzyne zakladacie czy maz chce by mial kto na emeryture pracowac?;-)

Bada ja o dziecku mowie od 14rż. Potem mialam mlodego, i pozniej znow mnie wzielo. Mama sie cieszy ze dotrwalam tak dlugo ;-) ale dla mnie dzieci i rodzinka to spelnienie marzen ;-)

To ja też zawsze chciałam mieć dzieci i zawsze wiedziałam, że będę je mieć z moim mężem, mimo, że różnie między nami bywało ;-)
Zawsze chciałam minimum trójkę, później jak się Młoda urodziła, to mimo, że ciąża wzorowa i dziecko anioł, powiedziałam, że absolutnie nigdy więcej, bo nie dam się w domu uziemić, ale instynkt zwyciężył :-D
Pewnie teraz po porodzie znów się będę zapierać, że w życiu powtórki, ale jednak trójeczka mi się marzy...

Ja chciałam dużo dzieci ale wiem, że nie będzie tyle. Jak zaszlam teraz w ciąże to nie powiem, nie była ona planowana i pierwsze co to szok, strach i rozpacz, ale teraz wszyscy cieszymy się jak wariaci :)

reklama
Nulini ja tez min 3 xhxe jak kasa bedzie. Ale to domek by sie przydal. Moze jak uda sie kidys splacic mieszkanka to bedzidmh mogli sie wybudowac ;-)

Do góry