reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

Tasia no wlasnie nie jestesmy pewni :) zastanawiamy sie dopiero. Pewnie jeszcze nie raz nam sie odmieni :) ale na ten moment jakos mi sie podoba w sumie to bardziej mi niz chlopakowi hehe :) ale jest takie inne i nie zbyt czeste imie :) a nie chce dawac jakis popularnych imion, oklepanych. Choc przy Wiktorii chyba zostaniemy jak sie okaze ze to kobitka :)

Natan to zdrobnienie od Nataniela ;)

Tez tak mysle ;) a mi sie naprawde tak malo imion podoba. Ja nie wiem jak my wkoncu cos wybierzemy :) Chlopak jak mysli ze mna nad imieniem to mi sie nic nie podoba co on mowi. :p
Ale mnie teraz dzidzia kopie :) od wczoraj czuje juz ruchy pod reka jak poloze na brzuchu ! :D delikatne ale sa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewelina no do imienia trzeba poczuć to coś. Ja z córcią jeszcze na porodówce nie byłam pewna, a już w trakcie porodu wiedziałam na 100% że ma być Dominika:-D

Moja najlepsza przyjaciółka ma synka Natana i czasami się śmiejemy Natan-szatan, bo tak jak mój Cyprian jest wiatrem podszyty, a we dwóch to mieszanka wybuchowa. :)

Megami, dorosłe dzieciate Igi znam dwie i jedna dziewczyna ze stycznia 2011 teraz ma malutką Igunię :-D Oj, Kasia u mnie też odpada, od podstawówki mi się kojarzy, że na wsiach były same Kachny i Marychny i jak Marysię akceptuję, tak Kasi nie :-D

Ewelina, nic nie myślę o Natanielu, bo zupełnie mi to imię nie leży :-D Ale Wikusia mi się bardzo podoba :tak: P.S. - Edytuj posty ;-)

Ja ostatnio znajomej nauczycielce powiedziałam o Marcelinie i stwierdziła, że dużo teraz Marcelinek :szok:
A ja znam jedną, dorosłą...

Marcelina też ładne, ale u nas jak na razie Hanka na pierwszym miejscu, długo górowała Karolina, ale mąż stwierdził, że jak będzie dziewczynka to lepiej imię Hanka będzie pasowało do całej naszej bandy :)

reklama
Natan, Nataniel, nie podoba mi się, z Natankiem mi się kojarzy i Alanem, a ten z analem :-D cóż poradzić, spaczona psychika hehe

Mi się Ignacy podobał, ale teraz b. popularny. Myślałam też nad Joachimem. Joaś średnio, ale Himek :p No nic, będziemy myśleć. Najwyżej będzie Michał (Archanioł ;p) a dla dziewczynki jeszcze nie wiem.

Do góry