reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

Zadroszcze Wam typowania imion :-) Ja miałam kilka propozycji i chciałam podpytać męża co jemu sie podoba a ten cały czas jaja sobie robi:wściekła/y: wczoraj mi powiedział że może Tomaszek bo to jego ulubiona postac z Nocy i dni i zaczął sie śmiać(kto czytał/ oglądał ten wie). Potem zaproponował dla chłopca i dziewczynki ... STASEK I STASKA (wymawiac tak jak napisałam) :dry: nosz ręce mi opadają. Coś mi sie zdaje że jak sie go żarty tak będą trzymać to sama zadecyduje ;-)

reklama
groszq, jak sobie mąż jaja robi, to z nami debatuj o imionach, a jemu nic nie mów i postaw przed faktem :-D

Moje znajome Igi to takie hmm... Niezbyt grzeszące inteligencją :-D

Groszq u mnie podobna sytuacja. Tylko mój się zaparł, że dopóki nie będzie znał płci to nic nie wybiera. No i na moje typy mówi tylko "yhy".

Dziewczyny to powiedzcie, że jak nie chcą uczestniczyć w wyborach to wyście już wybrały piękne staropolskie imiona! Chłopiec Świętopełek, a dziewczynka Rzepicha :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry