reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla maluszków

ooooo właśnie, przypomniało mi się, że dla dziewczynki podobało mi się Michalina :-). ale za długie dla mnie. wolę krótkie imiona.

reklama
Mi Ignacy też się bardzo podoba, ale z kolei Ł się nie podoba.
Na razie dałam sobie luz z imieniem dla chłopca.
Jak mi gin powie w poniedziałek, że Mani coś między nogami urosło to zacznę się wtedy martwić

jezyk, przez Ciebie też mi się strasznie Hania podoba, ale u nas nie przejdzie Ania i Hania :-p

Megami,
mam z Ignacym to samo, szalenie mi się podoba, ale już kilkoro znajomych ma synków Ignasiów i jedna koleżanka z osiedla w styczniu rodzi Ignasia... A Himek fajnie :-D

sprite,
to ja odwrotnie, nie mogę "przeboleć" że Gustaw takie krótkie :-D Sama mam krótkie imię i podobają mi się dłuuugie :-D

Nulini, w maju byłam nad morzem na majówce i właśnie było na plaży takie świetne rodzeństwo, w którym jeden chłopiec nazywał się Gutek. pomyślałam wtedy, że fajne imię dla syna, ale jakie dłuuuugie... :rofl2::rofl2:

jezyk młody to Kuba i tez wulkan energii z niego. a jak z kims sie dobierze o podobny charakterku to jest masakra jakas ;p
ja za to chcialam Hana ale oczywiscie Ł sie nie podoba, no wiec w razie W bvedzie Gosia ;p

ja marceliny nie znam zadnej ;p

megami glodnemu chleb na mysli?;p

u nas z kolei dla chlopcow wszyscy daja Janek. jakos mnie nie przekonuje :no:

sprite, ja mam teraz taką schizę, że Antonina kiedyś nam wypomni, że ma długie imię, a brat krótkie :-D Szkoda, że mi się mąż na Remigiusza nie zgodził... A siostra jakby co będzie miała jeszcze jedną literkę więcej, niż Tosia :-D

Ale z tymi imionami to zależy od regionu, są takie, gdzie wszędzie ich pełno, ale też takie, których np. u mnie nie ma prawie wcale :-D

Nulini ja mam siostre Anie i brata Kube i w zyciu mi do glowy nie przyszlo by myslec o tym kto ma dlugie a kto krotkie imie ;-) poza tym duzo bardziej podoba mi sie moje niz siostry :p

Hania bardzo mi się podoba, ale teściowa ma tak na imię więc odpada.
Już widzę reakcję mojej mamy, że czemu Hania, a nie Dorota :p

reklama
agulqa, dlatego mówię, że schizuję, bo bracia tez mają dłuższe imiona niż ja i w życiu o tym nie pomyślałam :-D

alecta, moja mama też Dorota :-D:-D:-D

Do góry