Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Matik- ja też tak mam jeżeli chodzi o imiona. Tadzia akurat znam fajnego:-)ale moja rodzinka uważa,że to imię trochę obciachowe:-(dobrze,że przed nami jeszcze trochę czasu:-)
Ja dla chłopca mam Aleksander bardzo spodobało nam się to imię. Jakoś tak chyba gdzieś usłyszeliśmy i od razu zostało ma dużo zdrobnień i dobre znaczenie
Natomiast gdyby miała być jednak dziewczynka, w życiu nie będzie to Aleksandra, bo niestety mam złe doświadczenia z takimi osobami
Bałam się tego, że tu będzie jakaś Aleksandra mitaginka, na pewno nie jesteś zła
może już nie będę wymieniała pozostałych imion, do których nie pałam szczególną miłością hihi ale chyba więcej takich mam męskich
Ale dzis rozmawialiśmy z chłopcami o imieniu Oliwia, naszym wymarzonym i chłopcy stwierdzili ze te lubią to imię wiec chyba jednak zostanie Oliwka
Jeszcze wszystko sie okaże