Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Moze jeszcze troche wczesniej bo napewno duzo sie zmieni ale jak narazie mozemy pisac tu swoje propozycje co do imionek dla naszych maluszkow to ja zaczynam jako pierwsza Dziewczynka: Blanka ( niestety nie podoba sie dla mojego M:-() Dominika albo Gaja Chlopiec: Nikolas lub Natan
ojej tu to dla mnie wyzwanie ;-)
mam sto mysli na sekunde i co chwile zmieniam zdanie ;-)
jak narazie propozycje nastepnej dzidzi to:
jezeli CHŁOPIEC to: Cyprian albo Nikos albo Tymek jej sama nie wiem
jezeli DZIEWCZYNKA to: Matylda albo Zoja albo Amelka... za duzo tych imion ;-)
kiedys pierwsza mysla byl dla mnie Szymek, ale zbrzydlo mi to imie przez rodzinke ktora ciagle mi to imie pbrzydzala.... szczegolnie mama moja :-(
My jeszcze tez nie mozemy dojsc do porozumienia...imie hol-pol co do tego sie zgadzamy....to co mi sie podoba to nie jemu i na odwrot. Jak dla mnie dla dziewczynki Emilia, Mila, Milena, Milou...a chlopiec, David, Filip, Hugo
Mi sie meskie podoba Damian, ale moj maz ma tak na imie
A dla dziewczynki nie wiem sama.. ostatnio spodobalo mi sie Emma ale troche za bardzo zagrancizne, jak myslicie? Mamy typowo polskie nazwisko..