Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To samo miałam napisaćEmmanuelle to było imię głównej bohaterki jeśli się nie mylę. To imię kobiece![]()
Daria ja się ostatnio dowiedziałam, że mój ukochany zgodził się na Franka nie dlatego, że to imię po moim dziadku tylko ze jest jakiś piłkarz, który nazywa się Francesco Tutti czy jakoś tak... wiec piątka!Tak czytam wasze wpisy o imionach i tez zaczelam myślec tylko u mnie musi byc takie ktore i po Polaku i po angielsku w miarę ladnie brzmi i da sie wymówić. Do tego nie za długie bo mamy długie nazwiskodla dziewczynki podoba mi sie Adrianna ale troche za długie wiec narazie pozostaje Hanna, Hania [emoji23] dla chłopca nic nie mam a maz uparł sie na uwaga...... Theodor!!! Bo w zdrobnieniu bedzie Theo, on uwaza ze pieknie brzmi i do tego jest fanem Arsenalu i tam jest piłkarz o takim imieniu hahaha