• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona dla naszych lipcowych szkrabów

reklama
My z racji tego że o maleństwo staraliśmy się 4 bite lata to imiona były wybrane jakieś dwa lata temu i czekały a ze dowiedzieliśmy się ze będą bliźniaki musieliśmy wybrać jeszcze dwa [emoji1]

Jeśli były by same dziewczynki to Hanna i Laura
Dla chłopców Filip I Marcin
A jak para to Hanna i Filip [emoji5]

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

zawieszasz obrączkę na nitce.. rozkladasz lewa dlon wewnetrzna strona do gory.. palce złożone kciuk tylko oddzielnie i spuszczasz trzy razy obraczke między kciuk a pozostale palce po tym dajesz obraczke na srodek dloni (nie dotykajac obrączka dloni) jak się kreci w kółeczko to dziewczynka jak w tyl i przod to chlopczyk jak przestaje sie krecic za ktoryms razem to znaczy ze więcej dzieci nie będzie :) po kazdym odczytaniu czy to będzie dziewczynka czy chlopczyk dajesz gora/dol trzy razy między kciukiem a palcami

molimoli - no u mnie juz dwie diewczyny, trzymamy kciuki, że trzeci jednak chłopak, ale na razie nic jeszcze nie wiemy.....czekamy. No i tak, płci wybrać się nie da, a kochać i tak będziemy ;-)

fazer - o matko, nigdy czegoś takiego nie robiłam ;-) :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry