karOls9
Fanka BB :)
U mnie syn ma dwa imiona , a te są dla moich bliźniaków , bo muszę jakieś wybrać [emoji4]U mnie dzieciaki maja tylko jedno![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie syn ma dwa imiona , a te są dla moich bliźniaków , bo muszę jakieś wybrać [emoji4]U mnie dzieciaki maja tylko jedno![]()
Dla drugiego MarcelU nas będzie albo Nadia i Nikodem , albo Nadia i Marcelina , albo Nikodem i drugiego imienia dla chłopca mi brakuje [emoji23][emoji23][emoji23]
A to inna sprawaMam w rodzinie Marcel i mi się źle kojarzy [emoji23]
Ja tak mam z chlopiecym.A to inna sprawamy dla Młodszego nie mogliśmy znaleźć żadne mi się nie podobało a jak spodobało to dla męża nie teraz znowu będę miała problem
Oo dokladnie albo maz latwo wymysla przezwisko i tez odpada zeby dzieci go nie przezywalyJa tak mam z chlopiecym.
Albo zbyt ble albo źle się kojarzy.
Też chciałam Nadie[emoji7] cudowne. Ale dopóki nie zmarła moja ukochana WandeczkaU nas będzie albo Nadia i Nikodem , albo Nadia i Marcelina , albo Nikodem i drugiego imienia dla chłopca mi brakuje [emoji23][emoji23][emoji23]
To jest właśnie to ze imiona sie kojarzą[emoji23]Mam w rodzinie Marcel i mi się źle kojarzy [emoji23]