Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co prawda lekarz powiedział, że na 80% będzie dziewczynka, ale zdaję sobie sprawę z tego, że to może się jeszcze 1000 razy zmienić
jeśli jednak się sprawdzi to bardzo chciałabym, aby miała na imię Natalia - po mojej Babci
dla chłopczyka podoba mi się (jak na razie) Franek![]()
wiesz teraz te imiona to już nie na czasie i wogóle takie dziadkowe imie
hmm nie wiem ale ja jakoś niewyobrażam sobie aby mój synek miał na imie Franek Zygmunt czy Czesław itp.
A mi się wydaje ze teraz Franków jest sporo co rusz w piaskownicy słyszę
Franek, Franeczek, Franio ;-)![]()
bardziej wole imiona na czasie teraz jest tyle takich ślicznych imion co ja bym wolałabym nazwać z tych na czasie imion
hmm a nie boisz się że dziecko z takim imieniem będzie za bardzo odstawaćwiesz teraz te imiona to już nie na czasie i wogóle takie dziadkowe imie
hmm nie wiem ale ja jakoś niewyobrażam sobie aby mój synek miał na imie Franek Zygmunt czy Czesław itp.
![]()
z pewnością wybiorę w efekcie jak najlepsze i najbardziej neutralne pod względem ewentualnych wyśmiewanek przez dzieci, np. w piaskownicy 

Ja także chce dziewczynke i już planuje kupić ciuszki i mówie ze dla Nadii trzeba pokupowac a M tak tak chyba ze będzie Alanek(bo mi mówi że ma takie przeczucie)
CAROLINE mam nadzieje że nie uraziłam cię moim pytaniem![]()

Oczywiście, że mnie nie uraziłaś :-) Każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania i musimy to szanować - na tym polega tolerancja
Specjalne pozdrowionka dla Ciebie, Patrysia :-)