Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sylwia Mikolaj przesliczne imie :-) ja wogole jestem zakochana w meskich imionach na litere M...
kacha walcz o imie Mia jest poprostu przepiekneeeeee![]()
. Teraz D nie chce słyszeć ani o Adasiu,ani o Marysi :-) a jak dziś powiedzialam kuzynce,ze dziewczynke nazwiemy Lena to powiedziała "Ty głupia jesteś.. teraz co druga kobieta tak nazywa lub bedzie nazywac swoje dziecko" . Trudno. Najwyżej będzie 10 dziewczynek z tym samym imieniem w przedszkolu
ale i zdrobnienia są spoko: Mikuś,Miko,Miki Wcale imię Lena nie jest takie popularne... Najwięcej jest Julek i jeszcze długo tak będzie, a za nimi Amelie, Wiktorie i Nadie...a my oprócz Adasia i Marysi..które są dość typowymi i "grzecznymi" imionami wymyśliliśmy jeszcze Igor i Lenka,żeby mieć też tą bardziej hardcorową wersje. Teraz D nie chce słyszeć ani o Adasiu,ani o Marysi :-) a jak dziś powiedzialam kuzynce,ze dziewczynke nazwiemy Lena to powiedziała "Ty głupia jesteś.. teraz co druga kobieta tak nazywa lub bedzie nazywac swoje dziecko" . Trudno. Najwyżej będzie 10 dziewczynek z tym samym imieniem w przedszkolu
Moja przynajmniej nazwisko bedzie miała oryginalne. P.S.Tak,Mikołaj śliczne imie ;-) mi się Mikołaje miło kojarzą- z prezentami
ale i zdrobnienia są spoko: Mikuś,Miko,Miki
![]()