A
Asiowo
Gość
Ja tez planuje 2 imiona po nas czyli rodzicach
Bedzie Agata Joanna, albo Jan Paweł;-)

Bedzie Agata Joanna, albo Jan Paweł;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No ale z bierzmowania nie jest urzędowe, więc w papierach nigdzie go nie ma;-)A szkoda bo bylabym Agnieszka JuliaA z bierzmowania imion nie macie? Ja mam trzy imiona w sumie
![]()

Ale i tak będa dwa imiona, bo mamusia ma traume życiową, że jej jedno imię dali, więc musza być dwa, ale drugie krótkie, bo nazwisko mamy dośc długie

Ja tez z bierzmowania mam Honorataheh dobrze ze z bierzmowania nie jest nigdzie zapisane bo ja na bierzmowaniu dla jaj wziełam sobie imię uwaga.....HONORATA
ja dla mojej młodej planuje Violetta a na drugie chyba Julia (moj brat takie wymyslil i sie obrazil ze nie chce tak dziecka nazwać-ma 13 lat wiec mu wybaczam;-) dlatego młoda dostanie tak na drugie).
a dla chłopaka nie mamy...wierzymy ze to bedzie córcia;-)

Aleksandra po babci męża...
Maria po babci ;-)
Ja bym wolała Krzysia albo Filipka albo Wojtusia, ale niech już będzie Adaś Mój synek będzie się nazywał Adam Vincenty :-) Vincenty po moim dziadku, a córcia miała być Hanna AleksandraAleksandra po babci męża...
A moje imiona to Emilia Paulina MariaMaria po babci ;-)
Adasia chce mążJa bym wolała Krzysia albo Filipka albo Wojtusia, ale niech już będzie Adaś
Byleby został Vincenty na drugie, bo to dla mnie bardzo ważne...
a ja nie chcę słuchać uwag i różnych domysłów
Ale to imię bardzo mi się podoba i nie chodzi tu o sentyment.... no może troszeczke...