reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dzieciaczków czerwcowych 2013

reklama
Asiulka, z tym święte nie święte to mi kiedyś ksiądz powiedział, że do końca sami nie wiemy. Bo niby nikt z takim imieniem nie wyniesiony na ołtarze, ale czy w niebie Bóg nie uświęcił - tego nie wiadomo.

masz rację !!
Wojtuś nie ma drugiego imienia i nie chcemy wyróżniać drugiego dziecka dwoma imionami, musimy znaleźć takie co by było jedno...
a co sądzicie o Tomku ??- (mój brat się zawsze śmiał Tomek- ułomek) :-(

Tomki to są fajne chłopaki przynajmniej wśród moich znajomych zaradni, i życiowo mają szczęście gdzie się nie obrucą tam mają prace i duże pieniążki.

Mój typ i mojego męża niezmiennie pozostaje Wojtuś :) wśród moich znajomych i rodziny niepopularne

Tomek - fajnie. Choć u mnie w domu zawsze się kojarzyło z Tomaszkiem z "Nocy i dni" :-D Ale z tych co znam, to fajne chłopaki :happy2:

My chcemy dać drugie imię (sami mamy po dwa) i ciągle nie możemy się zdecydować jakie. Do ostatecznego pojedynku pozostały: Amadeusz (najbardziej prawdopodobne, choć już sama nie jestem przekonana), Kacper, Leon (jakoś mnie kręci), Wiktor, Racimir (niby miało być dla śmiechu, ale nawet mi się zaczęło podobać).

Ostatnia edycja:
ja też myślałam o Tomaszu jaby był chłopak ale przypomina mi się wiersz Tomasz bimbalski a że nazwisko mamy podobnie brzmiące to jednak nie bo by syna tak przezywali słoń zapominalski tomasz bimbalski

u nas chyba jednak Antoś zostanie. I tak mi żadne imie nie podchodzi jakoś specjalnie a Antek to była jednak pierwsza myśl i niech tak zostanie. Chyba że młodziak urodzi się całkiem nie-antkowy i patrząc na niego inne imie dopasuje :-)

Moj byly maz to Tomek:-) Tomasze to raczej fajne chlkopaki:-) Znam sporo i musze przyznac, ze kazdy normalny, fajny facet.
Kari mi tez sie Antek podoba. Fajnie Adas i Antos:-)
U mnie chce zeby byl Nataniel a na drugie Ksawery. Na razie jest wielki sprzeciw rodziny meza. Jemu sie nawet podoba ale co zrobic jak jest pod silnym wplywem mamy... Jak juz bedzie naprawde wojna o imie to zostanie Mikolaj jak na poczatku mialo byc.

reklama
Do góry