reklama
Hugo fajne, nawet myślałam ostatnio, żeby u nas chłopiec był Krzysztof Hugo. Patryk nie wiem, bo z jednej strony nawet ładne, z drugiej kiedyś uważałam, że takie bardzo nie nasze, przynajmniej kiedyś brzmiało mi obco, ale już się oswoiłam, a jak ktoś mieszka w UK, to byłoby super.
Ja z jednej strony chciałabym, żeby moje dziecko miało imię polskie, ale z drugiej, żeby nie było strasznych problemów za granicą z przetłumaczeniem. Co myślicie o imieniu Karolina albo Kalina?
Ja z jednej strony chciałabym, żeby moje dziecko miało imię polskie, ale z drugiej, żeby nie było strasznych problemów za granicą z przetłumaczeniem. Co myślicie o imieniu Karolina albo Kalina?
Jinx Kalina bardzo ladnie.
Ja tez chce imie zeby nie bylo problemow z tlumaczeniem i pisaniem. Dlatego chyba bedzie Hugo bo w es to popularne imie tyle ze wymawiansie bez h z przodu czyli ugo ale pisze sie przez h. A w polsce moze bardzo zadko spotykane i archaiczne hehe hugo kollataj ale ja w pl nie mieszkam a przynajmniej oryginalnie [emoji3]
Ja tez chce imie zeby nie bylo problemow z tlumaczeniem i pisaniem. Dlatego chyba bedzie Hugo bo w es to popularne imie tyle ze wymawiansie bez h z przodu czyli ugo ale pisze sie przez h. A w polsce moze bardzo zadko spotykane i archaiczne hehe hugo kollataj ale ja w pl nie mieszkam a przynajmniej oryginalnie [emoji3]
lilija
Fanka BB :)
Karolina wydaje mi sie powszechne, ale Kalina jest super!Co myślicie o imieniu Karolina albo Kalina?
hugo kollataj ale ja w pl nie mieszkam a przynajmniej oryginalnie [emoji3]
Hugo rzeczywiście w PL niezbyt częste, ale uważam ze nie jest też zbyt "dziwne". Nie brzmi obco, mi sie podoba.
B
Brygida.Mała
Gość
Leonard
bądź
Brygida, Erika ;-)
a moim marzeniem dla chłopca zawsze było LARS
co myslicie??
bądź
Brygida, Erika ;-)
a moim marzeniem dla chłopca zawsze było LARS
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
beata88
Fanka BB :)
O takim imieniu dla chlopca nie słyszałam. Ale spotkałam kobiete która miała na imię Larysa