Masz instagrama? Tam jest fizjoterapeutka która ma małą córeczkę też nieodkładalną i nosi ją w chuście, nawet pokazała jak wiącaćJeszcze nie. Może trzeba będzie kupić chustę...
reklama
Zobaczę sobieMasz instagrama? Tam jest fizjoterapeutka która ma małą córeczkę też nieodkładalną i nosi ją w chuście, nawet pokazała jak wiącać Zobacz załącznik 1712430
Jennn
Fanka BB :)
Chyba jest ciągle nieodkladalnyehhhh... Ciężko nawet na spacer z nim wyjść
kiedyś minie...
Pierwsze 3 miesiące u dziecka to tzw. IV trymestr. Dzieci często są wtedy nieodkładalne. U nas było podobnie, choć synek był głównie karmiony butelką. U mnie albo u taty na rękach mógł spać ponad godzinę albo i półtorej. Odłożony do łóżeczka albo wózka spał 20 do czasem 40 min. Zasypiał jeszcze w wózku na spacerach. Często pozwalałam mu spać na sobie, żeby właśnie pospał dłużej.
Bliżej 12 tygodnia życia dziecka powinno być lepiej
Zapomniałam już, że In vitro uczy pokory i cierpliwosci ....
Byłam wczoraj na monitoringu. Usg super, endo extra,
lekarz: to co umawiamy transfer na poniedziałek?
Ja: oczywiście
Lekarz: oddala Pani już krew na progesteron?
Ja: mam wynik z wczoraj
lekarz: super, poporosze.
Lekarz patrzy I zonk.... progesteron 1.52 a norma do 1.4 ...
Lekarz odwołał transfer, zapisal luteinę na 10dni na wywolanie miesiączki i czekamy na kolejny cykl....
Ale... co się odwlecze ....

Lekarz odwołał transfer, zapisal luteinę na 10dni na wywolanie miesiączki i czekamy na kolejny cykl....
Wzrósł już progesteron. Ehhh weszłaś w drugą fazęZapomniałam już, że In vitro uczy pokory i cierpliwosci ....

Jejku.... czekamy miesiąc z Tobą... Masz jeszcze okazję poszaleć w wakacje

Moje dziecko w 1.5 tygodnia zaczęło raczkować, podnosić się w gondoli na kolana a teraz już i próbuje wstawać i jeszcze siada do tego.......ja osiwieję przez niąWzrósł już progesteron. Ehhh weszłaś w drugą fazęmoże dzień za późno
Jejku.... czekamy miesiąc z Tobą... Masz jeszcze okazję poszaleć w wakacje![]()

To się nazywa skok rozwojowy!!!Moje dziecko w 1.5 tygodnia zaczęło raczkować, podnosić się w gondoli na kolana a teraz już i próbuje wstawać i jeszcze siada do tego.......ja osiwieję przez nią![]()
I wszystko ciekawsze tylko nie mleko w butelce. Bo jeszcze do tego idą jej dwie górne dwójki.....ząbkowanie pominęło górne jedynkiTo się nazywa skok rozwojowy!!!

Jennn
Fanka BB :)
I wszystko ciekawsze tylko nie mleko w butelce. Bo jeszcze do tego idą jej dwie górne dwójki.....ząbkowanie pominęło górne jedynki![]()
Często zęby nie idą po kolei

reklama
Właśnie zobaczyłam że dolna dwójka też się przebiła. I jak to dziecko ma pić mleko z butelki. Zmieniłam jej dzisiaj smoczek na taki do kaszki , zobaczę czy pomoże, bo bidulka prawie nic mleka nie pije, a jeszcze byłyśmy od poniedziałku do środy w szpitalu bo miała wysoką gorączkę i okazało się że to trzydniówkaI wszystko ciekawsze tylko nie mleko w butelce. Bo jeszcze do tego idą jej dwie górne dwójki.....ząbkowanie pominęło górne jedynki![]()