Agunia1401
Moderator
Wez fertistim lub ovarin.Dziękuję, lepiejczekam na wyniki hist pato i jadę na wizytę.
Ostatnia próba z ivf.
Dziewczyny co na poprawę komórek?
Biorę wit d, Wit e, koenzym q10, Wit c, kwas foliowy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wez fertistim lub ovarin.Dziękuję, lepiejczekam na wyniki hist pato i jadę na wizytę.
Ostatnia próba z ivf.
Dziewczyny co na poprawę komórek?
Biorę wit d, Wit e, koenzym q10, Wit c, kwas foliowy
A to czasami i tak trzeba haha ja za to dzisiaj 2 godzinki spaceru z psem zaliczyłam, wczoraj podobnie, ale strasznie wiałoA ja dziś mam dzień kompletnego leżenia.. Nie powiem, że czuje się źle , po prostu nie chce mi się. Tylko tyle
no tak sobie to tłumaczęA to czasami i tak trzeba haha ja za to dzisiaj 2 godzinki spaceru z psem zaliczyłam, wczoraj podobnie, ale strasznie wiałomam nadzieję, że się nie przeziębiłam
Ja cały dzień myślę o słodyczach, ale jutro idę na badania i zrobię przy okazji glukozę więc nie szaleję dzisiaj xD co dobrego jadłaś?no tak sobie to tłumaczędodatkowo zjadłam chyba 2x swoje zapotrzebowanie kaloryczne, trudno
jutro normalnie będzie trening i wszystko się wyrówna
![]()
zjadłam makaron z pesto, tylko porcję myślę tak dla 2,5 osoby. Nawet się nie przejadłamJa cały dzień myślę o słodyczach, ale jutro idę na badania i zrobię przy okazji glukozę więc nie szaleję dzisiaj xD co dobrego jadłaś?![]()
Imo bez sensu robienie proga. A co przyjmujesz?Idę jutro na betę w 12 dpt, nie wiem czy robić znowu sobie progesteron bo ostatnie poziomy były w miarę równe 53,53,48. Myślicie robić znowu proga czy mogę sobie darować ?![]()
Ja miałam na poziomie 30 i 27 i mówiły pielęgniarki że jest ok. Wiec w twoim przypadku bym sobie darowałaIdę jutro na betę w 12 dpt, nie wiem czy robić znowu sobie progesteron bo ostatnie poziomy były w miarę równe 53,53,48. Myślicie robić znowu proga czy mogę sobie darować ?![]()