Agunia1401
Moderator
Wez fertistim lub ovarin.Dziękuję, lepiejczekam na wyniki hist pato i jadę na wizytę.
Ostatnia próba z ivf.
Dziewczyny co na poprawę komórek?
Biorę wit d, Wit e, koenzym q10, Wit c, kwas foliowy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wez fertistim lub ovarin.Dziękuję, lepiejczekam na wyniki hist pato i jadę na wizytę.
Ostatnia próba z ivf.
Dziewczyny co na poprawę komórek?
Biorę wit d, Wit e, koenzym q10, Wit c, kwas foliowy
A to czasami i tak trzeba haha ja za to dzisiaj 2 godzinki spaceru z psem zaliczyłam, wczoraj podobnie, ale strasznie wiałoA ja dziś mam dzień kompletnego leżenia.. Nie powiem, że czuje się źle , po prostu nie chce mi się. Tylko tyle
no tak sobie to tłumaczęA to czasami i tak trzeba haha ja za to dzisiaj 2 godzinki spaceru z psem zaliczyłam, wczoraj podobnie, ale strasznie wiałomam nadzieję, że się nie przeziębiłam
Ja cały dzień myślę o słodyczach, ale jutro idę na badania i zrobię przy okazji glukozę więc nie szaleję dzisiaj xD co dobrego jadłaś?no tak sobie to tłumaczędodatkowo zjadłam chyba 2x swoje zapotrzebowanie kaloryczne, trudno
jutro normalnie będzie trening i wszystko się wyrówna
![]()
zjadłam makaron z pesto, tylko porcję myślę tak dla 2,5 osoby. Nawet się nie przejadłamJa cały dzień myślę o słodyczach, ale jutro idę na badania i zrobię przy okazji glukozę więc nie szaleję dzisiaj xD co dobrego jadłaś?![]()
Imo bez sensu robienie proga. A co przyjmujesz?Idę jutro na betę w 12 dpt, nie wiem czy robić znowu sobie progesteron bo ostatnie poziomy były w miarę równe 53,53,48. Myślicie robić znowu proga czy mogę sobie darować ?![]()
Ja miałam na poziomie 30 i 27 i mówiły pielęgniarki że jest ok. Wiec w twoim przypadku bym sobie darowałaIdę jutro na betę w 12 dpt, nie wiem czy robić znowu sobie progesteron bo ostatnie poziomy były w miarę równe 53,53,48. Myślicie robić znowu proga czy mogę sobie darować ?![]()