Artemida90
Fanka BB :)
Właśnie się relaksuje w ciepłym szlafroku i przy herbatce z miodem i cytryną 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Startowa do całej procedury? Jesli tak, to tak, bo będziecie podpisywać regulaminy wspólnieA czy na wizytę startową trzeba przyjść z mężem?
Miałam badania i wyniki są słabe :/ estradiol niski bardzo, mam jeszcze powtórzyć, ale pewnie już nic z tego nie będzie@spekoppar_ jak po wizycie?
A który masz dc? I jakiej wielkości pęcherzyk? Przecież może się owu przesunąć, głowa do gory, jeszcze nic nie jest stracone!Miałam badania i wyniki są słabe :/ estradiol niski bardzo, mam jeszcze powtórzyć, ale pewnie już nic z tego nie będzie![]()
Co z tym estradiolem... który masz dc? Może podskoczy ile masz?Miałam badania i wyniki są słabe :/ estradiol niski bardzo, mam jeszcze powtórzyć, ale pewnie już nic z tego nie będzie![]()
wlasnie po wczorajszej wizycie ustalilismy ze bede miala histeroskopie i bedza sprawdzone tez komórki nkTo może warto powtórzyć histeroskopię z cd138 i cd56. Do tego zbadać kiry i trombofilię.
A który masz dc? I jakiej wielkości pęcherzyk? Przecież może się owu przesunąć, głowa do gory, jeszcze nic nie jest stracone!![]()
Dziś 14 dc. Pęcherzyk wczoraj 19.Co z tym estradiolem... który masz dc? Może podskoczy ile masz?