Motylkowa!
Fanka BB :)
Ale to przecież szybko skacze na tym etapieDziś 14 dc. Pęcherzyk wczoraj 19.
Wynik mam trochę ponad 100
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to przecież szybko skacze na tym etapieDziś 14 dc. Pęcherzyk wczoraj 19.
Jutro idę zrobić badanie a usg w poniedziałekAle to przecież szybko skacze na tym etapiei jutro możesz mieć już ponad 200
kiedy masz zrobić kolejne badanie estradiolu i USG?
To się może jutro widzimy, ja mam już 6 estrofem na sztucznym i wczoraj miałam 120 estradiol, licze że jutro będzie 200 i podam już progesteron bo jak nie to pewnie odpada ten cykl...Jutro idę zrobić badanie a usg w poniedziałek
No to ja bym totalnie nie przekreślała tego cykluJutro idę zrobić badanie a usg w poniedziałek
Chyba tak. Bo w razie kwalifikacji to trzeba podpisać dokumenty. Potrzebne są też dowody osobisteA czy na wizytę startową trzeba przyjść z mężem?
Trzymam kciuki żeby podskoczył !Dziś 14 dc. Pęcherzyk wczoraj 19.
Trzymam kciukiTo się może jutro widzimy, ja mam już 6 estrofem na sztucznym i wczoraj miałam 120 estradiol, licze że jutro będzie 200 i podam już progesteron bo jak nie to pewnie odpada ten cykl...
DziękujęNo to ja bym totalnie nie przekreślała tego cykludaj znać jak będziesz mieć wyniki. Trzymam kciuki!
![]()
Też trzymam kciukiTrzymam kciuki![]()