reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jest jeszcze bardzo wcześnie i szansa jak najbardziej jest ,moja " kreska " to sama nie wiem czy jest czy widzę to co chce widzieć ale nadzieja umiera ostatnia .Mocno trzymam za nas kciuki ,za wcześnie żeby spisywać transfer na straty .Głowa do góry i jutro testujemy dalej .
Oczywiście zrobię jutro test. Planuje iść we wtorek na betę o ile dam rady przed pracą...

Dziewczyny a jak to jest z gonapeptylem bardzo jest bolesny? Czy też jakoś kombinowalyscie z innymi igłami?

Jak patrzę na te wsze kreseczki to najchętniej już bym zaczynała swoją stymulację, a tu jeszcze 2 tyg do pierwszego zastrzyku. Gratuluję Wam i trzymam kciuki za wszystkie kreseczki 💙🩷
Mnie bolało najbardziej z tych wszystkich innych zastrzyków.
Ale do przeżycia. Trzeba podejść zadaniowo. Zrobić, zapomnieć i do przodu :)

Dziewczyny syn chyba mi sprzedał wirusa, obudziłam się z kaszlem a teraz mam prawie 38 temperaturę. On wczoraj na wieczór miał 40 🥲 mam nadzieję że to nie przechyli szali na nieudany transfer. Czuję się taka trochę potłuczona i mi zimno

Niekoniecznie 7 dni po, bo mi i wielu dziewczynom wychodzą kreski 5 dpt.
Ale tak, kliniki chcą 9-10 dnia. Przed refundacją nawet i 14 dnia z racji że wiele cudów się wydarza, wiele bet stratuje później więc trzymamy kciuki🩷
To chodziło mi o to że 5 dnia może jeszcze nic nie być a właśnie stąd moje pytanie jeżeli na przykładzie dziewczyn transfer był we wtorek, czyli co wtorek dzień 0 a środa to 1dpt? Czyli dzisiaj 5 dpt?

Dziewczyny syn chyba mi sprzedał wirusa, obudziłam się z kaszlem a teraz mam prawie 38 temperaturę. On wczoraj na wieczór miał 40 🥲 mam nadzieję że to nie przechyli szali na nieudany transfer. Czuję się taka trochę potłuczona i mi zimno
Paracetamol nawet do 2 tabletek, ja poprzednia ciążę myślałam że straciłam przez grypę która mi córka sprzedała, okazało się jednak że wada genetyczna ale 3 miesiące myśli że to mija wina. Lekarz rodzinny źle powiedział, mówił bierz 1 co 6h a tu trzebabylo 2 brać bł temperaturę mi zbijało do 38.5, a ty masz mieć poniżej 38. Gorączką jest gorsza, tak mi powiedziała ginekolog, zbijaj odrazu.

reklama
Do góry