reklama
amusedxxx
Moderator
No jeśli zalecił między 5 a 8 to 9dc to faktycznie trochę późno. Nie możesz zmienić?Dziewczyny umówiłam pierwszy podgląd jajek i teraz patrzę że to 9dc (8dzien stymulacji) za późno prawda? Lekarz zalecił miedzy 5 a 8dc :/
Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
A w klinice nie robią histero?DziękujęKierują do szpitala na NFZ. Ale ja już dwa razy tak robiłam i chyba zdecyduje się tym razem zapłacić i zrobić prywatnie poza kliniką.
A Ty jak się czujesz? Miałaś w końcu jakieś badania z krwi?
Super, że oba zarodki zdrowe

anyżowa
Odpoczywaj kiedy tylko masz okazję, taka stymulacja i bycie na lekach to wyzwanie i wysiłek dla organizmu, więc jak najbardziej pozwól sobie na to.Czuję się dobrze, ale po powrocie do domu (zajechaliśmy jeszcze na zakupy i obiad) wzmogło mnie takie zmęczenie i spałam przez 3 godziny. Już dawno tak nie miałam w ciągu dnia, chyba jednak trzymała mnie adrenalina, która puściła po powrocie do domu, stąd zmęczenie.
Mój cel to testowanie i ewentualna beta od 7dpo, czyli akurat za tydzień w sobotę. Jak będzie to się okaże
Wolałabym mieć jeszcze te 2 zarodki w zapasie w razie co, głównie dla spokojnej głowy, ale będzie co ma być.
Czekam razem z Tobą na wynik i trzymam kciuki za malucha który już na pokładzie i za te 2 walczące zarodki

W poniedziałek zadzwonięNo jeśli zalecił między 5 a 8 to 9dc to faktycznie trochę późno. Nie możesz zmienić?
anela92
DziękujęOdpoczywaj kiedy tylko masz okazję, taka stymulacja i bycie na lekach to wyzwanie i wysiłek dla organizmu, więc jak najbardziej pozwól sobie na to.
Czekam razem z Tobą na wynik i trzymam kciuki za malucha który już na pokładzie i za te 2 walczące zarodki️
️

raisonnablement
Ja mam wrażenie, że mój wybór kliniki to była świetna decyzja. Nigdy nie czułam się traktowana taśmowo, nawet panie z recepcji swoim głosem potrafiły na samym wstępie mnie uspokoić przed punkcjami czy transferami. A lekarz to świetny człowiek, teraz prowadzę u niego ciążę już prywatnie i żadnej różnicy w podejściu nie widzę, a wiem, że tacy się zdarzają. Myślę, że zmiana kliniki to dobry pomysł, inne spojrzenie na twój przypadek to zawsze krok do przodu, ale mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzebyTo u mnie z kolei w klinice myślę, że jest normalnie. Zawsze czułam się zaopiekowana, dużo badań, nikt ode mnie gorsza nie wziął, ale też trochę "taśmowo" to jest wydaje mi się.

reklama
bzzz1
Dziewczyny pytanie do tych które zażywały encorton. Mam przepisane 1,5 tabletki dziennie encortonu. Dzisiaj jest już 5 tygodni i 6 dni. Zorientowałam się właśnie, że ten lek mi się skończył..
Jak długo go zazywałyscie? Kiedy odstawiłyście?
Jak długo go zazywałyscie? Kiedy odstawiłyście?